Liposuctie billen - Liposculptuur billen

Hebt u last van plaatselijk vet op billen en heupen dat niet verdwijnt bij het sporten of lijnen? Liposuctie / liposculptuur van de billen kan een oplossing zijn.

Liposculptuur wordt gebruikt om het lichaam opnieuw vorm te geven door het verwijderen van plaatselijk vet.

Het resultaat van moderne liposuctie / liposculptuur is blijvend.

Wat is het verschil tussen liposuctie en liposculptuur?
Liposuctie is een algemene benaming voor het wegzuigen van overtollig vet. Tegenwoordig wordt de benaming liposculptuur gebruikt, omdat we niet alleen vet weghalen, maar ook een mooiere vorm aan het lichaam willen geven.

De aanleg voor vetophopingen op billen en heupen kan erfelijk zijn. Deze zijn vaak resistent tegen dieet en ook sporten kan het probleem niet verhelpen.

Liposuctie is erg geschikt om plaatselijke hardnekkige vetuitstulpingen te verwijderen. Liposuctie / liposculptuur is bedoeld om uw lichaamscontouren weer in harmonie te brengen, om meer evenwicht en symmetrie te creëren.

Met liposuctie van de billen wordt geprobeerd om een natuurlijke afgeronde curve op de bil te maken.

Door vet weg te zuigen en soms toe te voegen bereiken we opnieuw harmonie.

  • Vet wegzuigen = liposuctie - liposculptuur
  • Vet toevoegen = lipofilling - lipostructuur

Billen liften door liposuctie / liposculptuur

Liposculptuur BillenOm een optimaal resultaat te bereiken, verwijdert de arts:

1. vet in de lage rug boven de billen

2. op de achterkant van de dijen

3. net onder de bilplooi

4. op de heup aan de zijkant van de billen

 

Uw afspraak voor liposculptuur / liposuctie van de billen

Liposculptuur is een contourverbeterende behandeling: u zal na behandeling mooier in de kleren zitten. Het resultaat van de behandeling is blijvend.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie

Wilt u gebruik maken van onze speciale Next-Day-Surgery-service: bel ons dan voor een datum.

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Hebt u nog vragen? Vul uw telefoonnummer in en een Wellness Kliniek medewerker belt u gratis op. Ontvangt u liever informatie per e-mail? Vul uw e-mail adres in en wij sturen u graag de nodige informatie.

Contacteer meLand:
 
Naam: Geslacht:
Uw vraag:

Indien gewenst kan u hier een foto bijvoegen:

Kies een bestand
Het is in uw browser niet mogelijk om hier een afbeelding bij te voegen. Uw browser ondersteunt geen Flash, Silverlight of HTML5..
Annuleren
Bedankt, uw verzoek werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Sluiten