Plastische chirurgie billen: billen vergroten / billen liften / bilplooicorrectie
Prijzen - Kosten - Tarieven

Wat kost plastisch chirurgie van de billen? Hoeveel kost een bilvergroting? Wat is de prijs voor liposuctie van de billen of het plaatsen van bilimplantaten?

Raadpleeg hieronder een overzicht van de kosten voor billen vergroten met bilimplantaten, billen vergroten met eigen vet (injectie) - ook wel Braziliaanse billift genoemd -, billen liften, liposuctie / liposculptuur aan de billen  & bilplooicorrectie in de Wellness Kliniek in België. De Wellness Kliniek bevindt zich net over de Nederlands-Belgische grens en is makkelijk te bereiken.

Raadpleeg onze infopagina over plastische chirurgie aan de billen of bekijk onze voor / na foto pagina's.

Onze garantie:

  • All-in prijs: in onze prijzen / tarieven zijn alle kosten begrepen: de opname, het medisch honorarium, de bilimplantaten, de verdoving, en ook al onze zorgen na de ingreep. De prijzen zijn exclusief BTW.
  • Bij grotere ingrepen is ook de overnachting, in de prijs begrepen.
  • Elk bijkomend intake consult is gratis.
  • 10 jaar garantie op spontane ruptuur bilimplantaten
  • ISO 9001 gecertificeerde kwaliteit van zorg

Correctie billen

1250 EUR
Liposculptuur 1 regio
799 EUR
Supplement Braziliaanse Billift bij liposculptuur 1 regio, per sessie
2150 EUR
Bilplooi huidcorrectie
3400 EUR
Billift
4700 EUR
Bilvergroting met bilimplantaten
5800 EUR
Billift + vergroten met bilimplantaten
Toon prijzen in 
Maak nu een afspraak!
0032 89 329 500

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Plastische chirurgie billen: prijzen, kosten, tarieven: prijs Billift, correctie billen liften, billen implantaten, billen verstevigen, prothesen, bilvergroting, strakkere billen, volume billen vergroten, liposuctie billen, liposculptuur: Tarieven België. billen verstevigen: strakke billen, behandelingen voor de billen, bilprothese, bilimplantaat: ophogen of versteviging billen - chirurgie: prijzen -prijslijst cosmetische chirurgie billen.