PRIMEUR! Wellness Kliniek haalt als eerste het ISO Zorg en Welzijn kwaliteitsCertificaat (NEN-EN 15224)

PRIMEUR! Wellness Kliniek haalt als eerste het ISO Zorg en Welzijn kwaliteitsCertificaat (NEN-EN 15224)

30/04/2016 -

De Wellness Kliniek had in 1999 de Europese primeur met het behalen van het ISO 9001 kwaliteitscertificaat voor plastische chirurgie. Nu, 20 jaar later, is deze kliniek als eerste geslaagd voor de nieuwe Europese kwaliteitsnorm EN 15224.

Het beleid van klinieken en ziekenhuizen moet erop gericht zijn om verantwoorde medische zorg te leveren. De zorg moet doeltreffend en doelmatig zijn, patiëntgericht en afgestemd op de reële behoeften. De norm 9001 / EN 15224 garandeert systematisch en structurele aandacht voor kwaliteit.

ISO voor Zorg en Welzijn (NEN-EN 15224) is een specifieke kwaliteitsmanagementnorm voor ziekenhuizen en andere zorgorganisaties.  De nieuwe norm is gebaseerd op het ISO 9001 kwaliteitscertificaat. EN 15224 certificatie is Europees en zal de komende jaren door steeds meer zorginstellingen in Europa geïmplementeerd worden.
 

De beste kliniek voor plastische chirurgie

Er zijn een aantal eisen die u als zorgconsument kunt stellen aan uw kliniek voor plastische chirurgie en esthetische geneeskunde:

 • Hooggekwalificeerde dokters, chirurgen en tandartsen
 • Bekwaam verplegend personeel.
 • Behandelingen volgens modernste technieken
 • Persoonlijke aandacht voor iedere patiënt
 • Minimale wachttijden
 • Privé-kamers met badkamer ensuite
 • Gesofistikeerde en gekalibreerde medische apparatuur. 
 • Moderne infrastructuur en operatiekwartier
 • Steriliteit en luchtzuiverhuid
 • Een goede service en een goede nazorg
 • Overnachtingsmogelijkheid in de Kliniek
 • 24/24 bereikbaarheid: 366 dagen per jaar
 • Hoge patiënten-tevredenheidsscore

Allemaal zaken waarvan u bent verzekerd als u kiest voor een plastische chirurgie kliniek met het ISO 9001 / EN 15224 keurmerk.

Bekijk de laatste blogartikels

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

De Wellness Kliniek had in 1999 de Europese primeur met het behalen van het ISO 9001 kwaliteitscertificaat voor plastische chirurgie. Nu, 20 jaar later, is deze kliniek als eerste geslaagd voor de nieuwe Europese kwaliteitsnorm EN 15224.

Hebt u nog vragen? Vul uw telefoonnummer in en een Wellness Kliniek medewerker belt u gratis op. Ontvangt u liever informatie per e-mail? Vul uw e-mail adres in en wij sturen u graag de nodige informatie.

Contacteer meLand:
 
Naam: Geslacht:
Uw vraag:

Indien gewenst kan u hier een foto bijvoegen:

Kies een bestand
Het is in uw browser niet mogelijk om hier een afbeelding bij te voegen. Uw browser ondersteunt geen Flash, Silverlight of HTML5..
Annuleren
Bedankt, uw verzoek werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Sluiten
CACHE20