Borstvergroting: grotere borsten met implantaten of eigen vet

Wenst u vollere borsten dan kan dit door een borstvergroting met implantaten / borstprotheses of met lipofilling. Bij slappe of hangende borsten is een borstlift aangewezen.

Een borstvergroting met implantaten - voor grotere borsten - is de meest gevraagde cosmetische ingreep in Europa.

Jaarlijks voert de Wellness Kliniek België meer dan 3000 borstvergrotende ingrepen uit. Dit is meer dan elke andere kliniek voor cosmetische chirurgie in Nederland.

Borstvergroting in de Wellness Kliniek

Borsten vergroten met implantaten

Bent u niet tevreden over de grootte van uw borsten en overweegt u een borstvergroting? Het inbrengen van borstimplantaten is een erg populaire ingreep omdat zoveel dames er goed mee geholpen zijn. Borstvergroting is één van de plastische chirurgische operaties die het zelfbeeld van de vrouw aanzienlijk doet toenemen en daardoor een zeer positieve psychologische invloed heeft.

Een borstvergroting met borstprotheses / borstimplantaten kan als dagbehandeling. Dit houdt in dat u 's morgens naar de Wellness Kliniek komt en geopereerd wordt, daarna uitslaapt en 's avonds weer naar huis kan. Een borstvergrotende operatie duurt ongeveer 1 uur.

Overzicht van de info over borstvergroting:

Marijke komt vanuit Nederland naar de Wellness Kliniek voor een borstvergroting.

Wanneer u kiest voor Next-Day-Surgery kunnen uw consultatie en ingreep op aansluitende dagen gepland worden.

Prijs borstvergroting

De prijs voor borstvergroting met Monobloc SoftOne prothesen is nu 2.695 euro. Deze prijsaanbieding geldt voor implantaten van 200 cc tot 500 cc! Dit is een heel ruim gamma waarmee meer dan 95% van al onze patiënten het gewenste resultaat bereikt.

De prijsaanbieding blijft geldig tot: 31/05/2017 

Reserveer op tijd! Na reservering blijft het tarief nog 3 maanden geldig. (Onder voorbehoud van wijzigingen in het BTW tarief.)

Borstvergroting met implantaten - voor Borstvergroting met implantaten - na

Borstvergroting met implantaten

 

Borstvergroting voor- en na foto:

BH cupmaat A: voor de operatie,

BH cupmaat C: na de operatie

MIBIS methode : Keyhole chirurgie

Borstvergroting - voor Borstvergroting - na

Borstvergroting

 

Borstvergroting voor- en na foto:

Nieuw! MIBIS technologie: SoftOne silicone implantaten, kunnen - indien gewenst - ingebracht worden via een klein sneetje van ca 3 cm, zodat er nauwelijks littekens in de borstplooi of rond de tepel zichtbaar blijven.

Deskundige ervaring met borstvergrotingen

Met ons team van plastische chirurgen bent u in de meest ervaren handen. We verzorgen u bij elke stap van de weg: vanaf de intake tot en met de nazorg. Onze prijzen zijn alles-inclusief.

 • In de Wellness Kliniek wordt elke borstvergroting uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg.
 • Wij garanderen een klein litteken met de MIBIS methode.
 • Borstvergroting kan als dagbehandeling onder slaap- of roesverdoving. U heeft geen narcose nodig!
 • Na de behandeling slaapt u uit. Dezelfde avond kan u weer naar huis of naar uw hotel.
 • Komt u uit Nederland, dan is het niet altijd praktisch om na uw consult met de plastisch chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie, vooronderzoeken en borstvergroting op aansluitende dagen uitgevoerd.

Borstvergroting: veel gestelde vragen

 • Kan ik mijn toekomstige bh-maat kiezen?
  Op het intake consult maakt u uw wensen kenbaar aan de plastisch chirurg. De chirurg berekent daarna het volume, de vorm en de projectie, bepaalt de vorm van het implantaat en berekent de volumevergroting. Niet alleen de vorm en het volume is belangrijk, ook het profiel (projectie) van het implantaat bepaalt mee het eindresultaat. Silicone prothesen bestaan in rond laag profiel, rond hoog profiel, rond extra hoog profiel, anatomisch, druppelvormig.
 • Welke prothesen geven het meest natuurlijke resultaat?
  Een ronde vorm zie je niet onder de huid en het klierweefsel. Afhankelijk van uw wens kiest u voor een lage, hoge of extra hoge projectie. Uit onze ruime ervaring blijkt dat de mooiste vorm bereikt kan worden met ronde implantaten.
 • Geven anatomische of druppelvormige implantaten een natuurlijker eindresultaat?
  Anatomische en druppelvormige implantaten zijn soms gewenst als u slechts 1 borstimplantaat wenst. Het nadeel van druppelvormige en anatomische implantaten is dat het zwaartepunt van het implantaat laag ligt, waardoor uw borsten op termijn kunnen zakken.
 • Zijn silicone implantaten wel veilig?
  Het werd nooit wetenschappelijk aangetoond dat siliconen borstkanker, reuma of immuunstoornissen veroorzaken. Wel was het vroeger zo dat de prothesen gevuld waren met een lopende siliconen gel. Als men dan een scheurtje kreeg in het omhulsel van het implantaat kon de gel eruit lekken en zich in het lichaam verspreiden. Gelukkig is dit verleden tijd! Moderne siliconen implantaten hebben een stevige siliconen wand en zijn gevuld met een vaste (cohesieve) siliconen massa. Als de wand scheurt, zal de silicone niet lekken.
 • Gebeurt het wel eens dat implantaten moeten verwijderd worden?
  Soms gebeurt het dat het lichaam een hard kapsel vormt rond het implantaat: de borsten worden hard en zijn pijnlijk. Meestal kan de chirurg dit kapsel, onder verdoving, los maken. Helaas worden daarbij soms de implantaten beschadigd en moeten ze vervangen worden. Ook kan het lichaam wel eens weigeren om het implantaat te accepteren en stoot het af. Afstotingsreacties en kapsels zijn een uitzondering. Meestal gaat alles gewoon goed en hebt u heel lang plezier van uw borstvergroting.
 • Hoe lang kunnen implantaten blijven zitten?
  De meeste fabrikanten van borstprothesen bevelen, na 10 jaar, een prothese wissel aan. Maar er zijn heel veel dames die al meer dan 20 jaar met dezelfde implantaten rondlopen. Als men in acht neemt dat de kwaliteit van de implantaten erg verbeterd is, mag men ervan uitgaan dat een groot deel van de vrouwen zeer lang, en zelfs levenslang geholpen blijft met de originele ingreep
 • Kan ik een goedkopere borstprothese kiezen?
  In de Wellness Kliniek gebruiken wij enkel die prothesen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Minder kwalitatief goede implantaten of protheses met mindere tensiële sterkte worden niet gebruikt, zelfs niet als de patiënt hierop aandringt om de prijs te drukken.
 • Is een jaarlijkse controle nodig?
  Neen. Borstprothesen van hoge kwaliteit geven weinig kans op complicaties. Bijgevolg kunnen we stellen dat - tenzij de chirurg andere instructies geeft - een routinematige jaarlijkse controle van uw borstvergroting overbodig wordt. Gaat u voor een mammografie, vergeet de dan niet te vermelden dat u borstimplantaten hebt.
 • Kan ik na borstvergroting nog borstvoeden?
  Ja. Na borstvergroting, kan u nog prima borstvoeding geven.
 • Nauwkeurig meten bij het kiezen van borstimplantaten Nauwkeurig metenWij houden rekening met uw lichaamsbouw en uw wensen. Op het intake consult berekent de plastisch chirurg het volume, de vorm en de projectie.
 • Kies de vorm, het profiel en het volume van uw borstimplantaat De keuze van het juiste implantaatSamen met de plastisch chirurg bepaalt u welk implantaat, welke vorm, welk profiel en welk volume voor u het mooiste resultaat zal hebben.
 • Uitgebreide keuze in borstimplantaten Implantaten in verschillende soorten en matenLaag profiel, hoog profiel of extra hoog profiel? Samen met de plastisch chirurg maakt u een geÔnformeerde keuze.
 • Borstvergroting met heel klein litteken Minimaal littekenEen insnede van ongeveer 3cm, meer is er niet nodig om een borstprothese in te brengen. Samen met de plastisch chirurg bepaalt u op welke plaats u de incisie het liefst geplaatst ziet.
 • 10 jaar garantie op lekkage bij borstvergroting 10 jaar garantie op lekkageOnze borstimplantaten beantwoorden aan uiterst strikte kwaliteitsnormen en hebben 10 jaar garantie op lekkage.
 • Een borstvergroting kan als dagbehandeling Dezelfde dag weer naar huisDe ingreep gebeurt als dagbehandeling. Na de ingreep slaapt u uit in de Wellness kliniek en kan dezelfde avond weer naar huis of naar uw hotel.
 • Veilige slaapverdoving bij borstvergroting. Verdoving zonder risico'sBij een borstvergroting is geen algehele narcose nodig. Slaapverdoving heeft minder bijwerkingen en maakt chirurgie veiliger.
 • Borstvergroting in een moderne, veilige en steriele infrastructuur Steriele omgevingOnze deskundige plastisch chirurgen behandelen u in een moderne infrastructuur onderworpen aan de hoogste normen voor veiligheid en steriliteit
 • Borstvergroting volgens de modernste technieken De nieuwste techniekenDeskundige plastisch chirurgen en een moderne infrastructuur. De meest moderne operatie technieken voor een mooi eindresultaat.
 • Integrale kwaliteitszorg: ISO 9001 / EN 15224 kwaliteitcertificaat Kwaliteit van zorgDe Wellness Kliniek heeft het ISO 9001 / EN 15224 Kwaliteit Certificaat voor gezondheidszorg.
 • Ruime ervaring bij borstvergrotingen Ruime ervaringJaarlijks worden meer dan 2000 Monobloc Silicone SoftOne implantaten succesvol ingebracht.
 • Borstvergroting aan aantrekkelijk tarief Aantrekkelijk tariefDoor ons ruim aanbod van patiŽnten kunnen wij borstvergrotingen met het Monobloc Silicone SoftOne implantaat aanbieden tegen een aantrekkelijk tarief.
 • Monobloc Silicone SoftOne borstimplantaten Monobloc Silicone SoftOne85% van onze patiŽnten kiest voor Monobloc SoftOne prothesen tussen 200 en 500cc. Vorm, volume en profiel worden in overleg met de chirurg bepaald.
 • Sterke, veilige en zachte borstimplantaten Sterk, zacht, veiligSoftOne protheses zijn sterke en veilige implantaten gevuld met een zachte, hoog cohesieve siliconen gel. Uw borsten voelt daardoor zacht en natuurlijk aan.
 • Monobloc SoftOne: een uniek implantaat Monobloc SoftOne: een uniek implantaatDe door de Wellness Kliniek gebruikte Monobloc SoftOne implantaten zijn gemaakt uit 1 blok. Het implantaat heeft geen gelaste sluitnaad waardoor er weinig kans is op lekkage. Dit maakt van Monobloc ťťn van de meest veilige implantaten op de markt.
 • Borstvergroting aan all-in prijzen All-in prijzenOnze prijzen zijn altijd all-inclusief: ingreep, opname, borstimplantaten, honorarium van de artsen, verdoving en nazorg
 • Borstvergroting met zorgvuldige nazorg Zorgvuldige nazorgOp het controle consult worden de hechtingen verwijderd. Dit is eenvoudig en kan eventueel, indien u wenst, ook bij de huisarts gebeuren.
 • Wij zijn altijd bereikbaar na uw borstvergroting Altijd bereikbaarNa de ingreep krijgt u speciale nazorg instructies mee. Wij staan u bij totdat u volledig hersteld bent. Onze artsen blijven 24 op 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, tot uw dienst.
 • Korte wachtlijsten voor borstvergroting Korte wachtlijstenDe Wellness Kliniek doet er alles aan om de wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. Vaak kan u al binnen 6 weken terecht voor een borstvergroting
 • Internationale bekendheid voor borstvergroting Internationale bekendheidDe Wellness Kliniek is internationaal befaamd voor plastische chirurgie. 70% van onze patiŽnten komt uit het buitenland.
 • Service voor patiŽnten uit Nederland Service voor lange-afstandspatiŽntenKomt u vanuit Nederland en bent u wel even onderweg, dan bieden wij u een bijzondere Next-Day-Surgery service: uw consultatie en borstvergroting op aansluitende dagen.
 • Prijs voor borstvergroting is 3 maanden na reservatie geldig. PrijsgarantieAl onze prijzen blijven tot 3 maanden na reservatie geldig.
 • Terugbetalen reservatiekosten ZekerheidZiet u of uw arts na het consult toch nog af van de ingreep, dan krijgt u de reservatiekosten volledig terugbetaald.
 • Reserveer uw consult voor borstvergroting online Online reserverenHet is mogelijk om uw borstvergroting tot 3 maanden eerder te reserveren. Dit kan ook online. Bel ons wel altijd even om een datum te prikken.
 • Maak een afspraak voor borstvergroting Maak een afspraak voor een borstvergrotingU kan ons altijd bellen voor een afspraak tussen 8.00u en 18.00u.
 • Bel ons voor een afspraak voor borstvergroting. Wij kijken uit naar uw komstWij beantwoorden graag al uw vragen. Voor het maken van een afspraak kan u ons best gewoon even bellen.

Kies voor kwaliteit

Als u een borstvergroting met protheses overweegt is het belangrijk dat u een vertrouwde kliniek en goede plastisch chirurg kiest.

Maak een weloverwogen en geïnformeerde keuze.
Lees meer over de Kwaliteit van zorg van Wellness Kliniek België.

Ervaringen met borstvergrotingen van onze patiŽnten

Next-Day-Surgery-Service - Speciale Service voor lange-afstandspatiŽnten

Wanneer u uit Nederland komt is het niet altijd handig om na een consult met de plastisch chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling.Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw w consultatie en borstcorrectie behandeling op aansluitende dagen uitgevoerd. De reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen.

Maak een weloverwogen en geïnformeerde keuze.
Lees meer over de Kwaliteit van zorg van Wellness Kliniek België.

Lees verder, vraag gratis online advies of maak een afspraak

Lees verder: info over de onze innovatieve methode met super klein litteken »

Aarzel niet om gratis online persoonlijk advies te vragen of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij één van onze gespecialiseerde plastisch chirurgen.

Vragen over borstvergroting?

Wat zijn de mogelijkheden voor borstvergroting? Hoe verloopt de ingreep? Wat zijn de mogelijke complicaties? Hoe bereid ik me voor? U vindt het antwoord op deze en andere vragen in onze handige gids.

Tijdelijke aanbiedingen

Prijzen geldig tot 31/05/2017. De prijzen zijn exclusief BTW.
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Borstvergroting met borstimplantaten / borstprothesen in België. Info, foto's, resultaten, ervaringen, kosten / prijs voor grotere borsten. Prijslijst en aanbiedingen. Borstvergroting met siliconen borstimplantaten / borstprothesen, zoutwater of hydrogel: uitgebreide informatie over borstprothesen / borstimplantaten voor het vergroten van de borsten met 1 of meer cupmaten. Welke borstprothese is het beste? Wat zijn de risico's bij borstvergrotingen / complicaties bij borstoperatie? Maak a.u.b. een goed geïnformeerde keuze bij de vergelijking tussen de verschillende klinieken in binnenland & buitenland waar men borstvergrotingen aanbiedt. Vraag de desbetreffende plastisch chirug steeds naar het merk en bekijk de productinformatie over de prothesen die u worden voorgesteld, zodat de borstvergroting in alle vertrouwen kan uitgevoerd worden. Onze privékliniek in België is ISO 9001 kwaliteit gecertificeerd en biedt borstvergrotingen aan tegen gunstige tarieven én met kwaliteitsgarantie. Het vergroten van de borsten is een dagbehandeling, maar we bieden ook na de borstvergroting gratis nazorgen! Alle kosten zijn in de all-in prijs voor borstvergrotingen inbegrepen en onze plastisch chirurgen en medewerkers staat 24u/24u ter uwer beschikking bij twijfels of complicaties bij borstvergrotingen. Lees meer over de verschillende soorten borst implantaten op onze andere pagina's. Monobloc SoftOne silicone soft implantaten, Monobloc Hydrogel, Dual Gel Prothesen en Saline watergevulde prothesen zijn de meest gebruikte types van implantaten bij de Wellness Kliniek Genk, Limburg, België. De desbetreffende prijzen vindt u op onze borstvergroting prijslijst. In sommige gevallen is een cupmaat meer ook mogelijk door de transplantatie van eigen vet: lipostructuur borstvergroting met eigen vet / lipofilling van de borsten. Uiteraard bieden we ook implantaatwissels aan. Kom langs voor een vrijblijvend consult voor borstvergroting bij de Wellness Kliniek. Bespreek uw wensen rechtstreeks met de chirurg. Onze gespecialiseerde plastisch chirurgen kunnen u dan de beste methode voorstellen na persoonlijk onderzoek. De Wellness Kliniek is een privéziekenhuis in België en is ook gekend van: "Een nieuw begin, RTL4": Borstvergroting in België. gespecialiseerd in plastische chirurgie met 20 jaar ervaring en meer dan 3000 borstvergrotingen per jaar!