Borstvergroting: uw afspraak voor een consult

Vooraleer er wordt overgegaan tot een borstvergroting, wordt eerst een consult ingepland met de plastisch chirurg. Tijdens dit consult wordt u zo duidelijk en volledig mogelijk geinformeerd zodat u een weloverwogen beslissing kan nemen.

Alles komt aan bod wat met uw behandeling te maken heeft: welke borstimplantaten voor u het meest geschikt zijn, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s van de behandeling en de nazorg.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie. Snel en eenvoudig!

Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u voor een borstvergroting binnen 3 tot 6 weken terecht bij de Wellness Kliniek Genk, net aan de grens met Nederland.

Om te bepalen welk borstimplantaat voor u het beste is, zal de chirurg u enkele maten laten passen. U kan hiervoor best een strak topje of T-shirt meenemen, zodat u het effect goed kan beoordelen. Na de passessie bepaalt u samen met de chirurg welke implantaten geplaatst zullen worden.

Bereid u goed voor!

Op het consult zal de plastisch chirurg u vragen naar uw wensen en verwachtingen. We adviseren u om onze informatie pagina's over borstvergroting goed door te nemen, zodat u gericht vragen kan stellen. U krijgt altijd eerlijk advies. Download ook zeker ons gratis ebook voor meer informatie over borstvergroting.

Veel gestelde vragen

 • Wat kan ik verwachten op het eerste consult?
  De arts zal meer informatie geven over de operatie, de kwaliteit van de protheses en methodes waarvan hij denkt dat ze de beste resultaten zullen geven. Hij/zij zal vertellen over de risico's en complicaties die samenhangen met de ingreep.  Als u het gevoel hebt dat uw plastisch chirurg te weinig informatie geeft, aarzel dan niet om vragen te stellen.  U kan ook al voor het consult een lijstje met vragen opstellen.
 • Wat is het doel van het eerste consult?
  Het doel van het eerste consult is om informatie uit te wisselen met de behandelend plastisch chirurg over de verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgt u een realistisch beeld van wat er mogelijk is en kan u een geïnformeerd besluit maken. Het opbouwen van een vertrouwensband met de plastisch chirurg, die uw borstvergroting zal uitvoeren, is een eerste belangrijke stap naar een mooi resultaat.
 • Wat moet ik meenemen naar het consult?
  Voor de passessie kan u best een strak topje of T-shirt meebrengen om het effect goed te kunnen beoordelen. Ook zal de plastisch chirurg zoveel mogelijk medische informatie over u willen weten. Zo kan hij/zij beoordelen of u een geschikte kandidate bent voor een borstvergroting.  Hebt u een recente bloedanalyse en/of echografie van de borst breng deze dan mee naar de Wellness Kliniek.  Ook kan het verstandig zijn om eventuele medicatie, indien u dit gebruikt, mee te brengen naar het consult.
 • Kan ik mijn arts in vertrouwen nemen?
  Hebt u aids of hepatitis, of gebruikt u drugs of antidepressiva, neem uw arts dan in vertrouwen, zodat hier rekening mee gehouden kan worden tijdens de operatie. Eerlijke informatie is belangrijk voor uw eigen veiligheid. Uw geheimen zijn bij ons veilig.
 • Ben ik een geschikte kandidate voor borstvergroting?
  De plastisch chirurg zal tijdens het eerste consult uw gezondheid evalueren en uw motivatie om een borstvergroting te ondergaan beoordelen. Zorg dus voor een goede motivatie. Grotere borsten willen omdat je partner dat zo mooi vindt, is geen goede reden om over te gaan tot chirurgie.
 • Moet ik uit de kleren?
  De arts zal u medisch onderzoeken. Ook onderzoekt hij uw borsten en neemt enkele maten. Wees er dus op voorbereid dat u uw BH moet uitdoen.

Ben ik op tijd aan de beurt?

Wij doen ons uiterste best om het consultatie-programma zo goed mogelijk te plannen. Wij vinden het belangrijk dat elke patiënt voldoende tijd krijgt om zijn of haar vragen te stellen. Soms gebeurt het dat het spreekuur uitloopt en dat u moet wachten voordat u aan de beurt bent. Wij vragen u om hiermee rekening te houden.

Ik heb nog vragen na het consult

Hebt u na het eerste consult nog vragen? Aarzel dan niet om ons te bellen of om een bijkomend consult te boeken. Een tweede consult is altijd gratis.

GeÔnformeerde toestemming

Als u na het consult besluit tot een borstvergroting, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst, die zowel door de plastisch chirurg als door u wordt ondertekend.

Next-Day-Surgery-Service - Speciale Service voor lange-afstandspatiŽnten

Wellness Kliniek België heeft grote internationale naam en faam voor borstvergroting.

Wanneer u uit Nederland komt is het niet altijd handig om na een consult voor een borstvergroting met de plastisch chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie en borstvergroting op aansluitende dagen uitgevoerd. De reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen.

Kies voor kwaliteit

Als u borstvergroting met implantaten overweegt is het belangrijk dat U een vertrouwde kliniek en goede plastisch chirurg kiest. 

Maak een weloverwogen en geinformeerde keuze. 
Lees meer over de Kwaliteit van zorg van Wellness Kliniek Belgie.

Vragen over borstvergroting?

Wat zijn de mogelijkheden voor borstvergroting? Hoe verloopt de ingreep? Wat zijn de mogelijke complicaties? Hoe bereid ik me voor? U vindt het antwoord op deze en andere vragen in onze handige gids.

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Hebt u nog vragen? Vul uw telefoonnummer in en een Wellness Kliniek medewerker belt u gratis op. Ontvangt u liever informatie per e-mail? Vul uw e-mail adres in en wij sturen u graag de nodige informatie.

Contacteer meLand:
 
Naam: Geslacht:
Uw vraag:

Indien gewenst kan u hier een foto bijvoegen:

Kies een bestand
Het is in uw browser niet mogelijk om hier een afbeelding bij te voegen. Uw browser ondersteunt geen Flash, Silverlight of HTML5..
Annuleren
Bedankt, uw verzoek werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Sluiten