Borstvergroting: slaapverdoving of narcose?

Een borstvergroting kan onder slaapverdoving! 

In de Wellness Kliniek werken we met moderne pijnbestrijding. Daardoor hebt u vlak na de ingreep, maar ook de dagen daarna, zo weinig mogelijk last. In overleg met de arts anesthesist of de plastisch chirurg kan u kiezen voor slaapverdoving (een 'roesje')  of voor algemene narcose.

Deskundige begeleiding

Tot het moment waarop u de kliniek verlaat, wordt u begeleid door de anesthesioloog, uw plastisch chirurg en ons team van verpleegkundigen.

Borstvergroting onder slaapverdoving

Uw comfort staat bij ons voorop

Borstvergroting kan onder slaapverdoving

Tijdens de behandeling krijgt u een speciale verdovende vloeistof in de borstholte geinjecteerd. Dit verdooft de operatiezone. Door deze efficiënte pijnstilling is daarom nog maar een lichte vorm van slaap- of roesverdoving nodig om u te laten inslapen. U krijgt in tegenstelling tot de traditionele narcose geen beademingsbuis in de keel om machinaal te worden beademd.

U blijft tijdens de operatie zelf ademen en slikken terwijl u toch slaapt en geen pijn voelt.

Een paar uur na de ingreep bent u weer fit en kan u naar huis of naar uw hotel. De verdoving van de borstholte werkt nog enige dagen door, zodat u na de operatie minder pijn hebt.

Borstvergroting onder narcose

Narcose of algehele anesthesie is een vorm van anesthesie waarbij u als patiënt helemaal verdoofd wordt, uw spieren slap worden en u het bewustzijn verliest.

U wordt beademd, via een beademingsbuis in uw luchtpijp.

Een borstvergroting kan onder algemene narcose worden uitgevoerd. Soms wordt dit door uw arts geadviseerd. Het kan zijn dat u opziet tegen een algemene narcose, vanwege het nare gevoel achteraf. Dan is het goed om te weten dat onze anesthesisten met speciale narcosemiddelen werken, die voorkomen dat u misselijk bent na de narcose. Ook na een algemene narcose kan u dezelfde dag de Wellness Kliniek verlaten.

Nuchter blijven

Als u gegeten hebt, bestaat de kans dat er maagvocht in de longen terechtkomt tijdens de verdoving. Het is daarom belangrijk dat u altijd nuchter bent voordat u onder slaapverdoving of algehele narcose gaat. U mag 8 uur voor de operatie niet eten of drinken.

Vragen over borstvergroting?

Wat zijn de mogelijkheden voor borstvergroting? Hoe verloopt de ingreep? Wat zijn de mogelijke complicaties? Hoe bereid ik me voor? U vindt het antwoord op deze en andere vragen in onze handige gids.

Lees verder, vraag gratis online advies of maak een afspraak

Lees verder: info over de risico's van een borstvergroting »

Aarzel niet om gratis online persoonlijk advies te vragen of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij één van onze gespecialiseerde plastisch chirurgen. Lees meer info over borstvergroting bij Wellness Kliniek België.

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.