Borstvergroting door lipofilling: voor en na foto's

Lipofilling van de borsten: Natuurlijke borstvergroting met eigen vet.

Een natuurlijke borstvergroting, zonder implantaten kan nu ook! U kan een cupmaatje meer krijgen met lipofilling van de borsten – het opvullen met eigen lichaamsvet.

 • Lipofilling van de borsten - voor Lipofilling van de borsten - na

  Lipofilling van de borsten

  Natuurlijke borstvergroting met eigen vet.

 • Lipofilling van beide borsten - voor Lipofilling van beide borsten - na

  Lipofilling van beide borsten

  Natuurlijke borstvergroting zonder implantaat, zonder prothese.

 • Lipofilling van de borsten - voor Lipofilling van de borsten - na

  Lipofilling van de borsten

  Van cup A naar cup B.
  Natuurlijke borstvergroting zonder borstprothesen.
   

Maak nu een afspraak!
0032 89 329 500

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Borstvergroting voor en na: deze borstvergroting foto's geven een idee welke resultaten er met borstvergrotingen behaald kunnen worden.