Borstlifting / Borstlift / Borsten liften / Borsten verstevigen: Prijzen - Tarieven - Kosten

Wat kost een borstlift?

Deze borstlifting prijslijst bevat een overzicht van alle prijzen voor een borstlift bij de Wellness Kliniek in België, net aan de grens met Nederland: liften van de borsten, met wegname van overtollige huid en/of het opvullen met siliconen implantaten of verstevigen met inwendige BH. 

Onze garantie:

  • All-in prijs: in onze borstlift prijzen / tarieven zijn alle kosten begrepen: de opname, het medisch honorarium, de borstimplantaten, roesverdoving, en ook al onze zorgen na de ingreep. De prijzen zijn exclusief BTW.
  • Elk bijkomend intake consult is gratis.
  • 10 jaar garantie op lekkage borstimplantaten.
  • ISO 9001 gecertificeerde kwaliteit van zorg

Consult

40 EUR
Consult advies

Borstlifting - Borstversteviging

3400 EUR
Liften beide borsten, met wegname overtollige huid
4700 EUR
Liften beide borsten, met wegname overtollige huid + prothesen silicone
5200 EUR
Liften beide borsten, met wegname overtollige huid + prothesen hydrogel
4900 EUR
Liften beide borsten, met wegname overtollige huid & verstevigen met inwendige BH
Toon prijzen in 
Maak nu een afspraak!
0032 89 329 500

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Borstlift prijzen: prijslijst voor het laten liften van borsten bij de Wellness Kliniek Genk, België. Prijs voor liften van borsten met wegname van overtollige huid. Naargelang de situatie kan er bij borstlifting aanvullend - op advies van de plastisch chirurg - ook met een borstimplantaat of inwendige beha (BH) gewerkt worden. De plastisch chirurg gaat samen met u op zoek naar de oplossing die het best geschikt is. Sommige patiënten komen in aanmerking voor een terugbetaling, raadpleeg hiervoor uw mutualiteit of verzekeraar.