Borstvergroting: Prijzen - Tarieven - Kosten

Wat kost een borstvergroting?

Deze borstvergroting prijslijst bevat een overzicht van alle prijzen voor een borstvergroting bij de Wellness Kliniek in België, net aan de grens met Nederland.

De keuze van het soort borstimplantaat bepaalt de kosten van uw borstvergroting:

De kosten van een borstvergroting zijn afhankelijk van het type borstimplantaat / borstprothese dat u - in overleg met uw plastisch chirurg - kiest. Hieronder ziet u een overzicht van de prijzen voor een borstvergroting met Monobloc® siliconen borstimplantaten vanaf 200cc tot 500cc en meer, borstvergroting met watergevulde borstimplantaten en borstvergroting met Hydrogel-borstprothesen. 

Een borstvergroting met eigen vet via liposculptuur - ook wel natuurlijke borstvergroting genoemd - is ook mogelijk.

Lees meer over borstvergroting in onze persoonlijke gids voor borstvergroting (pdf) of op onze informatiepagina's borstvergroting

Onze garantie:

Tijdelijke aanbiedingen

Prijzen geldig tot 30/04/2017. De prijzen zijn exclusief BTW.
Toon prijzen in 

Consult

40 EUR
Consult advies

Borstvergroting

2695 EUR
Monobloc ® implantaten Silicone Soft One: maten van 200 cc tot 500 cc
3095 EUR
Monobloc ® anatomische implantaten Silicone Soft One: maten van 200 cc tot 500 cc
2695 EUR
Implantaatwissel met Monobloc ® Silicone Soft One van 200 cc tot 500 cc
4200 EUR
Borstvergroting: Monobloc ® Silicone Soft One: groter dan 500 cc: vanaf
3099 EUR
Borstvergroting borstimplantaten: Monobloc Hydrogel®
3400 EUR
Borstvergroting met Saline borstimplantaten tot 350 cc
3099 EUR
Lipostructuur borstvergroting via eigen vet – onder slaapverdoving
3400 EUR
Transgender Borstvergroting met Monobloc ® Silicone Soft One implantaten
Toon prijzen in 
Maak nu een afspraak!
0032 89 329 500

België is een TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Wat kost een borstvergroting in België? Is een borstvergroting duur? Hoeveel kosten borstimplantaten? Zijn er goedkope borstimplantaten? Met deze prijslijst voor borstvergrotingen bij de Wellness Kliniek België, proberen we u zo goed mogelijk te informeren over de kostprijs voor borstvergrotingen met borstimplantaten (siliconen borstimplantaten, Hydrogel borstimplantaten of zoutwater borstimplantaten) of met eigen vet (de natuurlijke borstvergroting). Ook het vervangen van borstimplantaten (wissel van borstimplantaten) komt aan bod. Onze prijzen zijn alles-inclusief: vanaf de intake tot en met de nazorg. Geen extra kosten en een tweede intake consult is altijd gratis. Kleine borstvergroting? Of grote borstvergroting? De prijs van de borstvergroting is afhankelijk van het type borstimplantaat dat u kiest: prijs borstvergroting 500 cc / prijs borstvergroting 200 cc / kleiner of groter dan 200 cc . Onze ervaren plastisch chirurgen (jaarlijks worden er bij de Wellness Kliniek meer dan 3000 borstvergrotingen uitgevoerd), begeleiden u naar de meest optimale keuze voor uw lichaam en situatie. Alle ingrepen worden uitgevoerd in onze eigen moderne infrastructuur in Genk. Aarzel niet om contact op te nemen voor gratis online advies of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult. Onze prijzen voor borstvergrotingen zijn voordelig aangezien er jaarlijks duizenden ingrepen in onze gespecialiseerde privékliniek plaatsvinden.

Hebt u nog vragen? Vul uw telefoonnummer in en een Wellness Kliniek medewerker belt u gratis op. Ontvangt u liever informatie per e-mail? Vul uw e-mail adres in en wij sturen u graag de nodige informatie.

Contacteer meLand:
 
Naam: Geslacht:
Uw vraag:

Indien gewenst kan u hier een foto bijvoegen:

Kies een bestand
Het is in uw browser niet mogelijk om hier een afbeelding bij te voegen. Uw browser ondersteunt geen Flash, Silverlight of HTML5..
Annuleren
Bedankt, uw verzoek werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Sluiten