Plastische chirurgie bij man:
- Borstverkleining bij mannen
- Borstspieren / borstkas vergroten

Plastische chirurgie bij man: borstverkleining mannen / borstkas vergroten bij mannen

Plastische chirurgie aan de borst bij man:

  • borsten verkleinen / borstvorming verminderen: behandeling gynaecomastie met eventueel tepelcorrectie of liposuctie aan de borst
  • borstkas vergroten / borstspieren accentueren, eventueel gecombineerd met liposuctie aan de buik

Op deze pagina komt het behandelen van gynaecomastie - dit is borstvorming bij mannen (gezwollen borsten bij mannen / te grote tepels) - met plastische chirurgie aan bod.

Daarnaast besteden we ook aandacht aan het accentueren van de borstkas door de borstspieren te vergroten met zogenaamde pectorale implantaten.

Beide ingrepen worden regelmatig gecombineerd met liposuctie (liposculptuur) en / of een tepelcorrectie.

De prijzen / kosten vindt u op de prijzenpagina over borstcorrectie bij mannen.

Borstverkleining mannen / liposuctie / tepelcorrectie - voor Borstverkleining mannen / liposuctie / tepelcorrectie - na

Borstverkleining mannen / liposuctie / tepelcorrectie

 

Behandeling gynaecomastie (overmatige borstgroei bij man):

  • verwijderen overtollig vetweefsel,
  • verwijderen overtollig klierweefsel,
  • verkleinen van het tepelhof, grootte van de tepel.

Meer over behandeling gynaecomastie
Meer over tepelcorrectie
 of liposuctie

Borstkasvergroting / borstspieren vergroten - voor Borstkasvergroting / borstspieren vergroten - na

Borstkasvergroting / borstspieren vergroten

 

Borstspieren vergroten met pectorale implantaten:

Borstvergroting / borstkasvergroting voor mannen via plastische chirurgie met behulp van pectorale implantaten.

Meer over pectorale implantaten

Next-Day Surgery Service

Heel wat heren komen uit het buitenland voor een behandeling in de Wellness Kliniek. Voor patiënten die van ver komen, bieden wij een snelle service: consultatie en behandeling op aaneensluitende dagen. Ook u kan hiervan gebruik maken.

Meer informatie over deze Next-Day-Consultatie-Surgery service.

Borstverkleining voor mannen
Uw afspraak voor een consult

Onze artsen zijn gespecialiseerd in alle facetten van borstchirurgie en tepelcorrectie.

* Wij doen ongeveer 3000 cosmetische borstingrepen per jaar

* Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden

* Meestal kan u wel binnen de 3 tot 6 weken terecht voor borstcorrectie

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie

Tijdelijke aanbiedingen

Prijzen geldig tot 30/04/2017. De prijzen zijn exclusief BTW.
1890 EUR
Gynaecomastie
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Wat kan je doen aan te dikke mannenborsten? Omgekeerd, kunnen de borstspieren bij mannen ook groter gemaakt worden? Via deze informatieve pagina over borstcorrectie bij mannen werpen we een blik op de mogelijkheden dat plastische chirurgie bij mannen biedt. Voor het vergroten van de borstspieren of borstkas worden pectorale implantaten gebruikt. Meer info leest u daarover op de pagina die specifiek aan pectorale implantaten (borstimplantaten voor mannen) gewijd werd. De prijzen / kosten van het plaatsen van pectorale implantaten om de borstkas te vergroten vindt u op de prijslijst voor borstcorrecties bij mannen. We geven ook veel voor & na foto's, zodat u een beter zicht krijgt op de resultaten die hiermee behaald kunnen worden. Daarnaast besteden we ook aandacht aan het verkleinen van mannenborsten. Sommige mannen hebben last van opgezwollen borsten, tepels die zichtbaar worden, zelfs bij een los shirt. In sommige gevallen kan dit (gynaecomastie) ook behandeld worden met plastische chirurgie. Hierbij wordt soms een tepelcorrectie (bij té grote tepel), liposuctie (waarbij overtollig vet aan de borst verwijderd wordt) of volledige gynaecomastie operatie uitgevoerd, waarbij ook de borstkllier aangepakt wordt. Of u in aanmerking komt, kan alleen door de gespecialiseerde arts bepaald worden. Prijzen / kosten vindt u op de prijslijst voor "borstcorrectie mannen". Maak een afspraak bij de Wellness Kliniek Genk of gebruik het gratis online adviesformulier. De privékliniek is makkelijk bereikbaar vanuit Nederland.

Hebt u nog vragen? Vul uw telefoonnummer in en een Wellness Kliniek medewerker belt u gratis op. Ontvangt u liever informatie per e-mail? Vul uw e-mail adres in en wij sturen u graag de nodige informatie.

Contacteer meLand:
 
Naam: Geslacht:
Uw vraag:

Indien gewenst kan u hier een foto bijvoegen:

Kies een bestand
Het is in uw browser niet mogelijk om hier een afbeelding bij te voegen. Uw browser ondersteunt geen Flash, Silverlight of HTML5..
Annuleren
Bedankt, uw verzoek werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Sluiten