Prijzen borstverkleining mannen / gynaecomastie
Prijzen borstkas / borstspieren vergroten

Overzicht van de prijzen voor borstcorrectie bij mannen:

Onze garantie:

  • All-in prijs: in onze prijzen / tarieven zijn alle kosten begrepen: de opname, het medisch honorarium, de (eventuele) borstimplantaten of liposuctie, roesverdoving en ook al onze zorgen na de ingreep. De prijzen zijn exclusief BTW.
  • Elk bijkomend intake consult is gratis.
  • 10 jaar garantie op lekkage borstimplantaten.
  • ISO 9001 gecertificeerde kwaliteit van zorg: lees meer

Consult

40 EUR
Consult advies

Borstverkleining mannen

1475 EUR
Borstverkleining: Liposculptuur
1890 EUR
Borstverkleining: Gynaecomastie (klier + vet verwijdering)
3400 EUR
Borstverkleining: Gynaecomastie met huidreductie

Borstkasvergroting - Pectorale implantaten

5500 EUR
Borstkasvergrotende ingreep, inclusief beide pectorale prothesen
Toon prijzen in 
Maak nu een afspraak!
0032 89 329 500

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Overzicht van de prijzen voor plastische chirurgie bij mannen aan de borst. Borstcorrectie: vergroten of verkleinen van de borst / borstkas. Vergroten gebeurt met pectorale implantaten, dit zijn speciale borstimplantaten voor mannen. Verkleinen van de borsten (mannenborsten) gebeurt met liposculptuur / liposuctie aan de borst of via een gynaecomastie operatie. In de prijzen zijn alle kosten inbegrepen. Plastische chirurgie bij de Wellness Kliniek, gelegen aan de Belgisch-Nederlandse grens (te Genk) is veilig en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Genk is makkelijk te bereiken vanuit Nederland. Vergelijk de prijzen tussen Nederlandse privéklinieken en de Wellness Kliniek.