Buikwandcorrectie (buikcorrectie)

Hebt u erg verslapte buikspieren maar nog een strakke huid of hebt u overtollig vet op de buik? Dan kan een buikwandcorrectie uw buik weer strakker maken.

Via een incisie in de navel of ter hoogte van de pubis kunnen we met een buikwandcorrectie uw buikspieren aanspannen. Vet verwijderen kan met liposculptuur, tijdens dezelfde ingreep.

Deze behandeling kan ook in combinatie met een mini-buikcorrectie of  totale buikcorrectie en is geschikt voor mannen (buikcorrectie mannen) en voor vrouwen (buikcorrectie vrouwen).

Buikspieren aanspannen voor een strakkere buik

Een mooi profiel en een strakkere buik

Na zwangerschap, of soms gewoon als gevolg van leeftijd, kan de buikspier (rectus abdominus) zich scheiden ter hoogte van de middellijn van de buik.

Buikwand correctieDe grote buikspier (musculus rectus abdominis) zorgt voor het vooroverbuigen van de romp en loopt van het sternum en de onderste ribben, naar de pubis.

Laksheid van de grote buikspier vermindert niet alleen de spierkracht , maar kan ook aanleiding geven tot algemeen abdominaal verzak.
Om de buikspier weer wat strakker en steviger te maken kunnen buikspier oefeningen helpen. Maar bij te ver gevorderde schade kan het alleen worden gecorrigeerd door middel van chirurgie.

Een buikwandcorrectie is pas echt geslaagd als, niet alleen het profiel van uw buik mooi is maar, de buik ook weer steviger en strakker aanvoelt.

Het aanspannen van de buikspieren is een veel uitgevoerde operatie in de Wellness Kliniek en kan gecombineerd worden met:

Buikwandcorrectie: aanpassen verslapte buikspier

Het is mogelijk om de buikwandspier, rectus abdominis, onderhuids te corregeren zonder overtollige huid te verwijderen.

Via een kleine insnede in de pubisstreek, brengt de chirurg fijne instrumentjes in, onder de huid. Op die manier kan hij "onderhuids" uw verslapte buikspier weer aanspannen. Een onderhuidse ingreep geeft weinig zichtbare littekens.

Meestal, echter is ook de huid van de onderbuik of de hele buik verslapt. Soms is de huid getekend door striemen. Er kan dan best wat overtollige huid worden weggenomen, om het mooiste resultaat te bereiken.

Als er huid wordt weggenomen is er sprake van:

Een mini- buikcorrectie kenmerkt zich door het verwijderen van huid van de onderbuik. Een totale-buikcorrectie is een grotere ingreep, waarbij de navel wordt verplaatst.

Ervaringen van onze patiŽnten met buikwandcorrectie

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Buikwandcorrectie: Aanspannen buikspieren, als buikspieroefeningen niet meer helpen. Wat kost een buikwandcorrectie / buikcorrectie? Bekijk voor de kosten van buiwandcorrectie op onze prijzenpagina voor buikwandcorrecties bij vrouwen en mannen.

Hebt u nog vragen? Vul uw telefoonnummer in en een Wellness Kliniek medewerker belt u gratis op. Ontvangt u liever informatie per e-mail? Vul uw e-mail adres in en wij sturen u graag de nodige informatie.

Contacteer meLand:
 
Naam: Geslacht:
Uw vraag:

Indien gewenst kan u hier een foto bijvoegen:

Kies een bestand
Het is in uw browser niet mogelijk om hier een afbeelding bij te voegen. Uw browser ondersteunt geen Flash, Silverlight of HTML5..
Annuleren
Bedankt, uw verzoek werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Sluiten