Venusheuvel correctie: liposuctie van de venusheuvel

Hebt u vet op de venusheuvel, een dikke venusheuvel of een bolle venusheuvel? Een venusheuvel correctie met liposuctie / liposculptuur kan een oplossing bieden.

De venusheuvel, ook wel pubis genoemd, is het gebied net boven het schaambeen. Net zoals op andere plaatsen van het lichaam (billen, buik..) kan zich ook op de venusheuvel vet opstapelen. Dit overtollig vet kan zelfs na afvallen blijven zitten.

Ouderdom, een bevalling, een operatie of sterk vermageren kunnen ervoor zorgen dat de schaamstreek (de huid boven het schaambeen) uitzakt.

Een pubislift, eventueel in combinatie met een mini-buikcorrectie, kan het silhouet van uw onderbuik aanzienlijk verbeteren.

Liposculptuur / liposuctie venusheuvel - behandeling dikke venusheuvel - venusheuvel correctie

Liposculptuur van de venusheuvel kan een oplossing zijn wanneer u niet tevreden bent met de contouren van uw schaamstreek.

De venusheuvel is het vetweefsel dat het voorste deel van het schaambeen bedekt. Bij een te dikke venusheuvel of vooruitstekende pubis kan micro-liposculptuur uitgevoerd worden. Dit is ook mogelijk bij dikke labia majora, de buitenste schaamlippen.

Na tumescente infiltratie van het gebied kunnen we vet verwijderen met een microcanule, onder voorzichtig gecontroleerd vacuüm.

Venusheuvel vet transfer

Indien gewenst kan het geoogste vet gezuiverd worden en getransplanteerd worden naar andere gebieden: micro - vet transplantatie methode Coleman.

Liposculptuur van de venusheuvel: de ingreep

Liposculptuur van de venusheuvel duurt ongeveer 1 tot 2 uur, en gebeurt onder lokale verdoving of slaapverdoving. Na de ingreep blijft u uitrusten in de Wellness Kliniek. Enkele uren later bent u weer fit om naar huis of uw hotel te gaan. Seksuele activiteiten zijn weer mogelijk na 3 weken.

Maak vanuit Nederland een afspraak voor een venusheuvel correctie

Alle intieme operaties kunnen gecombineerd worden met andere plastische ingrepen. In onze Kliniek wordt Plastische Cosmetische en Reconstructieve Chirurgie gecombineerd met gespecialiseerde Gynaecologie: Onze specialisten werken samen in nauw teamverband.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie. Snel en discreet.

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Pubis: liposuctie van de schaamstreek - venusheuvel. Cosmetische chirurgie liposuctie - liposculptuur. Liposculptuur van de pubis, de onderbuik: een te hoge, te volle venusheuvel. Overtollig vet op de pubis. Plastische chirurgie - Cosmetische chirurgie Belgie: liposuctie - liposculptuur. Vergelijk prijzen liposuctie - liposculptuur - liposculpture - liposuctie Belgie / Nederland.

Hebt u nog vragen? Vul uw telefoonnummer in en een Wellness Kliniek medewerker belt u gratis op. Ontvangt u liever informatie per e-mail? Vul uw e-mail adres in en wij sturen u graag de nodige informatie.

Contacteer meLand:
 
Naam: Geslacht:
Uw vraag:

Indien gewenst kan u hier een foto bijvoegen:

Kies een bestand
Het is in uw browser niet mogelijk om hier een afbeelding bij te voegen. Uw browser ondersteunt geen Flash, Silverlight of HTML5..
Annuleren
Bedankt, uw verzoek werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Sluiten