Gratis advies over cosmetische/plastische chirurgie of tandheelkunde

Deze website geeft alleen algemene informatie en kan een persoonlijk consult met de arts niet vervangen.

Wil u graag meer informatie, dan helpen wij u graag via onderstaand formulier! Samen met uw gegevens kan u ook een foto uploaden. De arts zal deze graag bekijken en evalueren.

U ontvangt altijd een persoonlijk antwoord binnen 3 tot 5 werkdagen, vaak zelfs sneller. Een overleg met de arts-specialist kan eventueel nodig zijn. Mocht u toch geen antwoord krijgen, neem dan zeker opnieuw contact met ons op. Het is altijd mogelijk dat een e-mail verloren gaat, maar wij zijn u daarom zeker niet vergeten!

Wenst u een afspraak te maken voor een consultatie? U kan online een afspraak maken.

Waarmee kunnen we u helpen?

Persoonlijke gegevens

* dd/mm/jjjj
centimeter
kg

Foto(s) of medisch dossier toevoegen

Indien gewenst kan u hier foto(s) en/of uw medisch dossier uploaden. Voor veel ingrepen is uw foto een belangrijk gegeven voor de chirurg/arts. Deze bepaalt mede of u een geschikte kandidaat bent voor de behandeling.

Opgelet: maximum bestandsgrootte = 50 Mb

Verstuur uw foto's of medisch dossier:


Ik wens op de volgende manier gecontacteerd te worden:BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa - bekroond met ISO 9001 / EN 15224-kwaliteitscertificaten

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer. Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

GRATIS online persoonlijk advies