Gummy smile correctie: foto's voor en na

Bij een Gummy Smile, ook wel tandvleeslach of tandvlees glimlach genoemd, wordt een te groot deel van het tandvlees zichtbaar bij het lachen. Soms zijn de tanden zelfs zichtbaar als u niet glimlacht. Dit wil zeggen dat de verhouding tussen lippen, tandvlees en tanden niet goed in balans is. Een Gummy Smile is meestal aangeboren en reeds zichtbaar vanaf jonge leeftijd.

Mogelijke behandelingen bij een tandvleeslach:

 • Gummy Smile behandeling losmaken bovenlip
 • Gummy Smile myotomie operatie
 • Botox Injecties hefspier bovenlip
 • Tandvleescorrectie chirugie: correctie tandvlees voor mooiere glimlach
 • Cosmetische tandheelkunde

Een deskundige evaluatie van de oorzaak is de belangrijkste stap naar een goed resultaat.

Lees meer over de behandeling van een gummy smile of bekijk onze prijslijst.

 • Correctie Gummy Smile - voor Correctie Gummy Smile - na

  Correctie Gummy Smile

  Cosmetische tandheelkunde

  • Gingivoplastie: tandvlees correctie
  • Procera zirkonium kronen
 • Correctie Gummy Smile - voor Correctie Gummy Smile - na

  Correctie Gummy Smile

  Gummy Smile myotomie operatie

 • Correctie Gummy Smile - voor Correctie Gummy Smile - na

  Correctie Gummy Smile

 • Correctie Gummy Smile - voor Correctie Gummy Smile - na

  Correctie Gummy Smile

 • Correctie Gummy Smile - voor Correctie Gummy Smile - na

  Correctie Gummy Smile

 • Correctie Gummy Smile - voor Correctie Gummy Smile - na

  Correctie Gummy Smile

  • Tandvlees correctie chirugie
Maak nu een afspraak!
0032 89 329 500

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Voor & na Gummy Smile  / voor & na tandvleeslach behandeling bij Wellness Kliniek België, te Genk. Foto's van een Gummy Smile en de resultaten van de behandeling van een Gummy Smile. Behandeling in België bij de Wellness Kliniek Genk, gespecialiseerd in plastische chirurgie, cosmetische behandelingen en esthetische tandheelkunde. Bekijk de informatie pagina's over Gummy Smile en andere lippen correcties of maak een afspraak. Op onze prijzenpagina vindt u de kostprijs van een Gummy Smile behandeling. De prijs van de behandeling is afhankelijk van de noodzakelijke ingreep: losmaken bovenlip, Gummy Smile myotomie operatie, Botoxinjecties hefspier bovenlip, tandvleescorrectie of cosmetische tandheelkunde.

Hebt u nog vragen? Vul uw telefoonnummer in en een Wellness Kliniek medewerker belt u gratis op. Ontvangt u liever informatie per e-mail? Vul uw e-mail adres in en wij sturen u graag de nodige informatie.

Contacteer meLand:
 
Naam: Geslacht:
Uw vraag:

Indien gewenst kan u hier een foto bijvoegen:

Kies een bestand
Het is in uw browser niet mogelijk om hier een afbeelding bij te voegen. Uw browser ondersteunt geen Flash, Silverlight of HTML5..
Annuleren
Bedankt, uw verzoek werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Sluiten