Haartransplantatie baard - snor - schaamhaar: gelaatshaar & lichaamshaar implanteren

Ontbreekt de beharing in uw snor en/of baard geheel of gedeeltelijk of hebt u niet de baardgroei die u graag zou willen? Dan kan een snor of baard implantatie hiervoor een oplossing zijn.

Haartransplantatie: implanteren van levend, groeiend en blijvend eigen haar. De transplanten worden geoogst op een plaats waar goed donorhaar beschikbaar is en kunnen getransplanteerd / geïmplanteerd worden naar:

  • Pubis - schaamheuvel - venusheuvel
  • Lichaam
  • Snor (snor implantatie)
  • Baard (baard implantatie)

Het resultaat van een baard implantatie, snor implantatie of schaamhaar implantatie is blijvend en het resultaat oogt natuurlijk.

Baard implantatie & snor implantatie

Een baard of snor naar uw wens

De dikte van uw baard of snor kan door bijvoorbeeld natuurlijke aanleg, een litteken of een ongeluk niet altijd zijn zoals u het graag zou willen. Een haartransplantatie kan er dan voor zorgen dat u weer een vollere baard of snor krijgt.

Hoe verloopt het transplanteren van hoofdhaar naar de baard of snor?

De chirurg neemt onder plaatselijke verdoving enten uit het hoofdhaar en plant deze blijvende haren in de gewenste zone. Deze zeer geavanceerde methode geeft blijvend, groeiend, levend haar op de gewenste plaats. Dit betekent eveneens dat de lengte van de nieuwe beharing door de patiënt kan worden bepaald. Trimmen van het geïmplanteerde haar kan nodig zijn.

Bij een baard implantatie of snor implantatie kiest de chirurg hoofdhaar op uw achterhoofd dat qua structuur het meest uw baard - of snorhaar benadert. De haren van uw baard of snor groeien geïsoleerd. Dit wil zeggen dat elke follikel slechts 1 haartje bevat. De chirurg houdt hiermee rekening, alsook met de groei richting van elk haartje.

  • De haartjes worden geoogst en het litteken op uw achterhoofd wordt nauwkeurig gehecht, zodat er later nauwelijks nog iets van te bespeuren valt.
  • De geoogste haartjes worden onder de microscoop bekeken en bewerkt.
  • Elk haartje wordt individueel geïsoleerd en ontdaan van overtollig vet- en huidweefsel.

Deze voorbereiding zorgt ervoor dat u na het inplanten geen zichtbare littekens overhoudt en bij uw baard of snor een mooie, natuurlijke dichtheid bereikt wordt.

Schaamhaar implantatie bij schaamhaar uitval of groeistagnatie

Hypotrichose in de schaamstreek, uitval of groeistagnatie van het schaamhaar zijn veel voorkomende problemen. Ook veroudering kan schaamhaar uitval tot gevolg hebben. Chirurgische micro-haartransplantatie kan een oplossing bieden.

Het resultaat van een schaamhaar transplantatie oogt natuurlijk en is blijvend.
Schaamhaar transplantatie - voor Schaamhaar transplantatie - na

Schaamhaar transplantatie

implanteren schaamhaar: door veelvuldig waxen of door het ouder worden kunnen schaamharen aan dichtheid verliezen.

De Haarkliniek: gespecialiseerde service

De Wellness Kliniek is gespecialiseerd in de microchirurgische benadering van haartransplantatie. Wij kunnen tot 1000 kleine ent-eenheden plaatsen in een enkele sessie. Afhankelijk van het aantal haren per eenheid kan dit oplopen tot een equivalent van 3000 - 4500 individuele haren!

Eén telefoontje volstaat om een vrijblijvende afspraak te maken!

BelgiŽ is een†TOP bestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224 Kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvind in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en para-medici zijn geregistreed en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn alle-zorgen -inclusief, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Haartransplantatie van fijn haar aan baard, snor of in de schaamstreek. Info over het implanteren van haar in de baard (baard implantatie) of aan de snor (snor implantatie). Ook transplanteren van haar naar de venusheuvel voor meer schaamhaar is mogelijk. De transplantatie aan baard, snor en schaamstreek is blijvend en oogt natuurlijk. Raadpleeg de kosten voor baard implantatie en snor implantatie op onze overzichtelijke prijslijst voor haartransplantatie. De Wellness Kliniek Haarkliniek is reeds meer dan 10 jaar ervaren in allerlei vormen van haartransplantatie. Onze plastisch chirurgen passen steeds de meest moderne haartransplantatietechnieken toe & onze kliniek beschikt over een ISO 9001 kwaliteitsgarantie.

## | NA

Hebt u nog vragen? Vul uw telefoonnummer in en een Wellness Kliniek medewerker belt u gratis op. Ontvangt u liever informatie per e-mail? Vul uw e-mail adres in en wij sturen u graag de nodige informatie.

Contacteer meLand:
 
Naam: Geslacht:
Uw vraag:

Indien gewenst kan u hier een foto bijvoegen:

Kies een bestand
Het is in uw browser niet mogelijk om hier een afbeelding bij te voegen. Uw browser ondersteunt geen Flash, Silverlight of HTML5..
Annuleren
Bedankt, uw verzoek werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Sluiten