Scalpextensie: Haartransplantatie Kliniek

Hebt u een kalende kruin of achterhoofd? Een haartransplantatie in combinatie met een scalpextensie kan dan een oplossing zijn voor een optimaal resultaat.

Bij een scalptextensie wordt overtollige kale hoofdhuid weggenomen en goede hoofdhuid met haren wordt ter vervanging uitgerokken. Een scalpextensie geeft een mooier, natuurlijker resultaat en een vollere haardos voor haartransplantatie op kruin en achterhoofd.

De Wellness Kliniek in België, net aan de grens met Nederland, heeft meer dan 10 jaar ervaring in alle facetten van haartransplantatie methoden, plastisch chirurgische technieken voor haarreconstructie, galeatomie tegen haarverlies en micro-ent haar chirurgie: herverdelen eigen haar, micro transplanten, microchirurgie enten en greffes, scalp reductie, haarreconstructie. 

Haartransplantatie - voor Haartransplantatie - na

Haartransplantatie

Herverdelen eigen haar: De nieuwe microchirurgische haartransplantatie methode geeft het mooiste resultaat.

  • Verouderde haarimplantatie technieken zoals FUE, FUT en Laser haartransplantatie methoden worden in de Wellness Kliniek niet meer uitgevoerd.
Scalpextensie - voor Scalpextensie - na

Scalpextensie

Plastische chirurgie: wegname van overtollige kale hoofdhuid.

  • Scapextensie: kalende huid op de kruin wordt weggenomen.

Moderne haartransplantatie en scalpextensie

Een combinatie van technieken voor een vollere haardos

Soms is een combinatie van 2 plastisch chirurgische technieken nodig voor een mooi, natuurlijk ogend resultaat.

  • Haartransplantatie Microchirurgie voor het herverdelen van eigen haar: voor haarlijn en slapen.
  • Scalpextensie: voor de kalende kruin en achterhoofd.

De scalpextensie methode wordt in de Wellness Kliniek toegepast op het achterste 2/3 van de kale scalp omwille van het superieure eindresultaat. De voorste haarlijn wordt aangevuld met de micro-chirurgische haartransplantatie methode.

Het beschikbare donorhaar wordt gebruikt  op het kleinere gebied van de voorste haarlijn en slapen. Het achterste 2/3 van de kruin wordt volledig opgevuld door de scalpextensie methode (Frechet methode).

Haartransplantatie Kliniek BelgiŽ: gespecialiseerde haartransplantatie technieken

Er zijn drie belangrijke haartransplantatie en haarreconstructie methoden. Elk van deze technieken vraagt een gespecialiseerde chirurgische aanpak:

Wellness Kliniek  Belgie is er trots op om het volledige spectrum van haartransplantatie methodes te kunnen aanbieden. Dit dankzij ons expert team van haarchirurgen en transplantatie deskundigen.

Scalpextensie voor kruin en achterhoofd

Een vollere haardos voor haartransplantatie op kruin en achterhoofd

Een scalpextensie geen het mooiste resultaat voor het opvullen van een kalend achterhoofd en kalende kruin.

Micro-enting is de beste methode voor transplantatie het voorste 1/3 de van de behaarde hoofdhuid. Tot kort geleden was het herverdelen van eigen haar de enige transplantatie methode. Nochtans is deze methode beperkt.

Met de maximaal 2000 haartjes kan in het geval van uitgebreide kaalheid onmogelijk voldoende dichtheid bereikt worden. Na transplantatie bij sterke kaalheid blijft toch een fors doorkijk effect bestaan. Verschillende transplantatie procedures zullen nodig zijn tot een natuurlijk resultaat te komen.

Hoe gebeurt een scalpextensie?

Door een inwendig elastisch uitreksysteem kan de behaarde hoofdhuid geleidelijk oprekken zonder dat dit uitwendig zichtbaar is.

  • Eerste fase: het elastisch uitreksysteem (extender) wordt chirurgisch onzichtbaar onder de hoofdhuid geplaatst. Overtollige huid wordt ook al weggenomen.
  • Tweede fase: de plastisch chirurg verwijdert de opgerekte kalende huid na 1 maand om het defect op te vullen. Indien nodig plaatst de chirurg weer een nieuw extender voor een verdere behandelfase.
  • Derde fase: na 1 maand worden de behaarde huidlappen naar de kalende plaats gelift en zorgen ze voor een meer natuurlijke haardos

Het transplanteren van micro-enten voor het vullen van de voorste haarlijn en slapen kan tegelijk gebeuren met de procedures van de scalpextensie. Dit betekent dat het volledig haarchirurgisch herstel meestal kan gevat worden in 3 fasen.

Verdoving bij een scalpextensie

Scalpextensie kan onder slaapverdoving. Narcose is zeker niet nodig. Narcose is zeker niet nodig. Het grote voordeel van plaatselijke verdoving en slaapverdoving is dat u enkele uren na de ingreep weer fit bent en gespaard gebleven van de vervelende neveneffecten van een narcose. U kan enkele uren na de behandeling weer naar huis of uw hotel.

Herstel na een scalpextensie

Het extender implantaat wordt tijdelijk onder de huid geïmplanteerd en is nauwelijks zichtbaar. De huid wordt in een fijn lijntje gehecht en kan de eerste dagen wat korstvorming vertonen. Gedurende enkele dagen kan het voorhoofd wat gezwollen zijn. De meeste mensen gaan de tweede dag na de ingreep weer aan het werk. Sociaal en werkverlet zijn dus minimaal.

Voorkom verdere haaruitval met een galeatomie

De meeste haartransplantaties worden best gecombineerd met een galeatomie.

Een galeatomie is een chirurgische ingreep om verder haarverlies te voorkomen. Het heeft namelijk weinig zin om een haartransplantatie te ondergaan wanneer uw omgevende haar blijft uitvallen!

Maak vanuit Nederland een afspraak met onze haarexperts voor een scalpextensie en haartransplantatie

De haarspecialisten van de Wellness Kliniek stellen samen met u een persoonlijk plan op dat aan uw specifieke wensen beantwoordt. Zo verkrijgt u het mooiste en meest blijvende resultaat.

Komt u vanuit Nederland en moet u nogal ver reizen, dan kan u gebruik maken van onze speciale Next-Day-Surgery service.

Als u haartransplantatie - haarimplantatie chirurgie overweegt is het belangrijk dat u een goede haarkliniek en arts kiest.

Eén telefoontje volstaat om een vrijblijvende afspraak te maken!

Meestal kan u binnen de 6 weken bij ons terecht voor een armlift. Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.

BelgiŽ is een†TOP bestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224 Kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvind in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en para-medici zijn geregistreed en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn alle-zorgen -inclusief, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Klinieken: Haartransplantatie: Kliniek plastische chirurgie: Haartransplantatie: gespecialiseerde haartransplantatie Kliniek in Belgie: Info & Foto's & Prijzen, kosten, kostprijs haartransplantatie - haarimplantatie Belgie.ISO kwaliteit Garantie. De beste klinieken voor haartransplantatie? Wellness Kliniek Belgie: gespecialiseerde kliniek voor haartransplantatie en haarchirurgie. Haarkliniek in Begie: zoeke beste klinieken voor haartransplantatie en haarimplantatie in Belgie en Nederland: vergelijk prijzen, kosten, prijs, kostprijs. Veel voor en na foto's haartransplantatie - haarimplantatie: implanteren van eigen haren.

## | NA

Hebt u nog vragen? Vul uw telefoonnummer in en een Wellness Kliniek medewerker belt u gratis op. Ontvangt u liever informatie per e-mail? Vul uw e-mail adres in en wij sturen u graag de nodige informatie.

Contacteer meLand:
 
Naam: Geslacht:
Uw vraag:

Indien gewenst kan u hier een foto bijvoegen:

Kies een bestand
Het is in uw browser niet mogelijk om hier een afbeelding bij te voegen. Uw browser ondersteunt geen Flash, Silverlight of HTML5..
Annuleren
Bedankt, uw verzoek werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Sluiten