Huid: behandelingen en injecties

 • Welkom in de Wellness Kliniek Welkom in de Wellness KliniekHet Wellness Kliniek team bestaat uit deskundige en ervaren artsen en medewerkers. Wij voeren meer dan 5000 medische behandelingen per jaar uit.
 • Uw consultatie Uw consultatieTijdens de consultatie bespreekt u met de arts alles wat met uw behandeling te maken heeft.
 • Een mooi resultaat Een mooi resultaatSamen met de arts bespreekt u uw wensen en verwachtingen. Een mooi resultaat kan vaak al met een kleine ingreep bekomen worden.
 • Een voorhoofd zonder rimpels Een voorhoofd zonder rimpelsBotox injecties zorgen ervoor dat expressie rimpels verdwijnen.
 • Mooie lippen Mooie lippenMet enkele injecties kan u weer vollere lippen krijgen.
 • U ziet er weer stralend uit na een liquid facelift. Dit is een facelift met injecties, geschikt voor iedereen die geen echte facelift wenst, maar er toch jong en vitaal wil uitzien.
 • Een gladde huid Een gladde huidDe Wellness Kliniek heeft een volledig gamma behandelingen voor het verbeteren van uw huidkwaliteit.
 • In veilige handen In veilige handenOnze kliniek bestaat uit deskundige artsen en een moderne infrastructuur. De hoogste normen voor veiligheid en steriliteit worden altijd gehanteerd.
 • Kwaliteitsgarantie KwaliteitsgarantieDe Wellness Kliniek heeft zowel de ISO 9001 / EN 15224 Kwaliteit Certificaten voor gezondheidszorg.
  Wij beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen.
 • Korte wachtlijsten Korte wachtlijstenWij proberen onze wachtlijsten altijd zo kort mogelijk te houden. Vaak kan u al terecht voor een huidbehandeling binnen 3 tot 6 weken.
 • All-in prijzen All-in prijzenOnze prijzen zijn steeds all-inclusief: ingreep, opname, honorarium van de artsen, verdoving en nazorg.
 • Zorgvuldige nazorg Zorgvuldige nazorgOnze artsen zijn altijd 24u op 24 bereikbaar en dat 365 dagen per jaar voor nazorg.
 • Aantrekkelijke prijzen Aantrekkelijke prijzenDoor ons groot aantal patiŽnten kunnen wij huid- en injectiebehandelingen aanbieden aan erg aantrekkelijke prijzen.
 • Prijsgarantie PrijsgarantieHet tarief blijft 3 maanden na reservatie geldig.
 • Snelle service Snelle serviceKomt u vanuit Nederland en is telkens heen en weer reizen niet praktisch, dan kan u een consult en injectiebehandeling op 1 dag reserveren. Voor uitgebreide behandelingen bieden wij een bijzondere Next-Day-Consult- Surgery service.
 • Online reservatie Online reservatieU kan een consult en behandeling al enkele maanden op voorhand online reserveren. Bel ons altijd wel eerst even om een datum vast te leggen.
 • Altijd tot uw dienst Altijd tot uw dienstU kan ons afsprakenbureau bereiken tussen 8.00u en 18.00u.
 • Wij kijken alvast uit naar uw komst! Wij kijken alvast uit naar uw komst!Hebt u nog vragen? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Voor het maken van een afspraak kan u ons best gewoon even bellen.

Huidverjonging: een jonger gezicht

U kan - in de Wellness Kliniek - de kwaliteit van uw huid op verscheidene manieren verbeteren.

Na behandeling krijgt u weer die jonge, frisse uitstraling van weleer.

Met huidverjongende medische medische peelings kunnen we een grauwe huid kan weer laten stralen. Een verslapte huid kan steviger gemaakt worden en rimpels of pigmentvlekken kunnen vervagen. Rimpels en hangende mondhoeken kunnen met injectables aangepakt worden. Een extra verjongende uitstraling kan door de lippen iets voller te maken.


Meer informatie over huidverjonging en injecties

 • Het resultaat is natuurlijk ogend

  De arts begint eerst met een grondige analyse van uw huid en onderhuids bindweefsel, om te bepalen welke behandeling voor u het meest geschikt is. Soms is een combinatie van verschillende behandelingen of injectables gewenst voor een optimaal en harmonieus resultaat. 

  Het is belangrijk dat u na de behandeling opmerkelijk verschil ziet.

  Het is ook belangrijk dat anderen er niks van merken, maar vinden dat u er wel erg goed uitziet!

 • Gratis online advies

  Voor gratis & vrijblijvend advies kan u ons gratis advies formulier invullen. Stuur eventueel enkele foto's mee.

  Een team van specialisten beantwoordt graag al uw vragen, zonder bijkomende verplichtingen en zonder kosten.

  Let op: dit online advies kan het consult met de arts niet vervangen, maar het geeft u al een idee over de mogelijkheden en of u, al dan niet, een geschikte kandidaat bent voor de behandeling die u wenst.

 • Voeding en hormonen belangrijk

  Actieve acne (puisten en zwarte puntjes) werden lange tijd alleen behandeld met zware medicijnen die behoorlijk wat bijwerkingen hadden. Gelukkig is er ondertussen vooruitgang geboekt in de acne behandelingsmogelijkheden. Zo onderzoeken we nu eerst uw hormonale balans en intolerantie op bepaalde voeding.

  De kwaliteit van uw huid kan aanzienlijk verbeteren als uw hormonen en voeding in balans zijn.

 • Acne / puistjes

  Aarzel niet om er wat aan te doen!

  Acne: we hebben er allemaal wel eens last gehad van puistjes & zwarte puntjes. Acne is erg vervelend. Het schaadt je zelfvertrouwen aanzienlijk.

  Vooral in de belangrijke fase van de puberteit is ons goed voelen erg belangrijk.

  Meer over behandeling van acne.

 • Injectables

  U kan in de Wellness Kliniek (Genk) terecht voor behandelingen met Botox, Radiesse, Restylane, Perlane, Sculptra en Mesotherapie. Ieder inspuitmiddel kan een ander resultaat geven op verschillende locaties van het gezicht.

  Onze artsen zijn experts in de behandeling van rimpels en injectie en opvulmiddelen.

  Wij geven u tijdens het consult graag vrijblijvend & uitgebreid advies.

 • Rimpels, uitgezakte mondhoeken,...

  Ouder worden kunnen we niet voorkomen, maar we hoeven er daarom nog niet veel ouder uit te zien! Wil u graag af van de rimpels die u oud doen lijken? Stoort u zich aan die diepe rimpel tussen uw wenkbrauwen? Zakken uw mondhoeken? Krijgt u reeds een groef tussen neus en mond? Heeft uw anti-rimpel crème niet het gewenste effect?

  Dan kan u een anti-rimpelbehandeling in de Wellness Kliniek overwegen.

  Lees meer over anti-rimpelbehandeling.

 • Medische peeling

  De huid is opgebouwd uit miljoenen cellen. Een verouderde huid kan steeds moeilijker haar dode of beschadigde huidcellen kwijtraken en vervangen door gezonde nieuwe huidcellen. Het resultaat is oppervlakkige rimpels, een verslapte en grauwe huid.
  Met een medische huidpeeling kan de arts op een veilige en gecontroleerde manier de laag met de beschadigde huidcellen verwijderen.

  Hierdoor wordt de gezonde huid weer zichtbaar en kan uw huid weer stralen.

 • Botox vakkundig inspuiten

  Botox: een goede dosering en vakkundige toediening heeft een mooi resultaat. Rimpels vervagen, maar de algemene mimiek van uw gelaat blijft gehandhaafd. Het is immers belangrijk dat het resultaat natuurlijk oogt. De deskundigheid van de arts is daarom heel erg belangrijk.

  Een Botox behandeling is goedkoper als er meer patiënten behandeld worden op dezelfde dag.

  Daarom organiseren wij speciale Botox dagen aan verlaagd tarief!

  Meer info over mogelijke toepassingen van Botox.

 • Gespecialiseerde arts

  Onze artsen zijn zorgvuldig geselecteerd. Zij zijn ervaren deskundigen in huidbehandelingen en injectiemethoden. Ze leggen zich enkel en gepassioneerd toe op de cosmetische vaardigheden van hun deelgebied.

  Elke arts in de Wellness Kliniek heeft een degelijke, formele opleiding genoten in zijn esthetisch specialisme.

  Elke arts heeft uitgebreide en jarenlange ervaring met de cosmetische ingrepen die hij /zij verricht.

  CV van onze artsen.

 • Kwaliteitszorg

  Kwaliteit van zorg staat centraal bij de Wellness Kliniek. Uiteraard Onze beantwoorden infrastructuur en behandelingen aan alle wettelijke eisen, maar wij gaan veel verder:

  Onze behandelingen zijn ISO 9001 kwaliteit gecertificeerd. Onze ingrepen en materiaalkeuzes of injectables zijn uiterst veilig. Inspuitmiddelen en huidbehandelingen worden continu geëvalueerd voor maximaal resultaat. Onze kliniek staat voor top kwaliteit. Dit zowel voor, tijdens als na de behandeling.

 • Maak een afspraak

  Wij proberen onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Voor een afspraak kan U meestal wel terecht binnen de 4 weken.

  Boek hier online uw afspraak voor een consult.

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Hebt u nog vragen? Vul uw telefoonnummer in en een Wellness Kliniek medewerker belt u gratis op. Ontvangt u liever informatie per e-mail? Vul uw e-mail adres in en wij sturen u graag de nodige informatie.

Contacteer meLand:
 
Naam: Geslacht:
Uw vraag:

Indien gewenst kan u hier een foto bijvoegen:

Kies een bestand
Het is in uw browser niet mogelijk om hier een afbeelding bij te voegen. Uw browser ondersteunt geen Flash, Silverlight of HTML5..
Annuleren
Bedankt, uw verzoek werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Sluiten