Huidverjonging / behandeling voor een jongere huid
Sculptra tegen huidveroudering

Een injectie met Sculptra zet het lichaam aan tot de productie van nieuw collageen.

Hierdoor wordt uw huid steviger, voller, elastischer en zal ze er weer jonger uitzien.

De unieke eigenschappen van Sculptra

Sculptra stimuleert de aanmaak van nieuw (natuurlijk) collageen weefel, waardoor de huid voller en steviger wordt. Het is dus niet het product, maar wel uw eigen lichaam dat voor de vulling en stevigheid zorgt.

Sculptra is vooral geschikt om volumeverlies te herstellen. Het wordt aanbevolen bij ingevallen wangen of rimpelige wangen en verbetering van de jukbeencontour, contour kin- of kaaklijn, de décolleté en de handen. Ook geschikt voor de correctie van de mondhoekplooi.

Sculptra bestaat uit polymelkzuur. Polymelkzuur is een natuurlijk bestanddeel van de huid. Het is lichaamseigen en geeft geen kans op een allergische reactie. De patiënt hoeft daarom niet eerst getest te worden op overgevoeligheid.

Samenvattend, de toepassingen van Sculptra®:

  • rimpelige of ingevallen wangen
  • correctie van de mondhoekplooi
  • correctie jukbeencontour
  • correctie kin- kaaklijn contour
  • rimpelige décolleté
  • rimpelige handen

 

Sculptra anti-rimpels:

  • Natuurlijke biostimulatie voor een stevigere, jongere en meer elastische huid.
  • Sculptra stimuleert uw eigen weefselaanmaak.
  • Natuurlijk ogend resultaat. 

Het effect houdt ongeveer 2 jaar aan.

Risico's, nazorg en herstel bij Sulptra huidverjonging

De arts injecteert de injecteert de Sculptra gel met fijne, dunne naaldjes net onder de huid. Een Scuptra behandeling voelt pijnlijker aan dan een andere (anti-rimpel)injectie. Pijnervaring is uiteraard individueel variŽrend. Voor de behandeling zal de arts de huid voorbehandelen met een verdovende crŤme.

Sculptra heeft weinig bijwerkingen: enkele normale reacties op injecties, zoals zwelling, huidverkleuring en gevoeligheid op de injectieplaatsen, kunnen voorkomen. Deze reactie is tijdelijk, en trekt na 24 tot 48 uur meestal helemaal weg. Indien u bloedverdunnende of andere medicijnen neemt, moet u dat wel aan de arts melden.

Het resultaat van een Sculptra behandeling is semi-blijvend. Dit betekent dat het nieuw aangemaakte collageen in de huid wel aanwezig blijft, maar dat het resultaat na verloop van tijd toch wat minder zichtbaar is.

Voor een optimaal resultaat raden we aan om de Sculptrabehandeling 1 ŗ 3 keer te herhalen gedurende de eerste 3 tot 6 maanden. Na deze opbouwfase is een maximaal resultaat bereikt.

Het resultaat houdt vaak zelfs langer dan twee jaar aan.

Met een jaarlijkse 'touch-up' hebt u een permanent behoud van het resultaat.

Huidveroudering - Huidverjonging
Reserveer uw afspraak

Boek hier online uw afspraak voor een consult.

Sculptra dient MINSTENS 2 uur voor toediening bereid te worden met fysiologish of steriel water. Voor het beste resultaat moet de voorbereiding uiterst precies gebeuren. Daarom vragen wij uw aanbetaling voor de behandeling.

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Anti-rimpelbehandeling met Sulptra injectie voor aanpakken van rimpelige of ingevallen wangen, de correctie van de mondhoekplooi, correctie jukbeencontour, correctie kinlijn / kaaklijn contour, rimpelige décolleté (rimpels tussen de borsten) en rimpelige handen. Sculptra zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen weefel, waardoor de huid van nature voller en steviger wordt. De injectie met Sulptra is iets pijnlijker dan andere anti-rimpel injecties. Raadpleeg de prijzen en voor/na foto's voor Sculptra injectie bij de Wellness Kliniek Genk, nabij Nederland.