Huidverjonging - Medische Peeling

Er bestaan verschillende medische peeling methodes voor de behandeling van acne putjes / littekens, actieve acne, plooirokjes, ouderdomsvelkken / pigmentvlekken en kleine rimpeltjes. 

Door op een veilige en gecontroleerde manier de bovenste laag met huidcellen weg te halen wordt de kwaliteit van de huid verbeterd.

Afhankelijk van de diepte en de plaats van de peeling onderscheiden we 3 medische behandelingsmethodes:

 • 1. Diepe peeling: Tel-Aviv masker en Laser behandeling: geschikt voor het gezicht.
 • 2. Oppervlakkige peeling: TCA en Glycolzuur: geschikt voor het gezicht, de hals, décolleté, armen en handen.
 • 3. Dermabrasie: plaatselijke diepere peeling: geschikt voor de plooitjes rond de mond.
Tel-Aviv masker: Diepe peeling van gezicht - voor Tel-Aviv masker: Diepe peeling van gezicht - na

Tel-Aviv masker: Diepe peeling van gezicht

Een Tel-Aviv masker voor een totale huidverjonging en verwijderen van oppervlakkige rimpels, acné littekens of putjes en ouderdomsvlekken.

Na het genezingsproces een gladdere huid tevoorschijn en ziet u er jaren jonger uit.

 

Meer voor / na foto's

1. Diepe peeling: Huidverjonging Laser of Tel-Aviv masker?

De Wellness Kliniek heeft de modernste laserapparatuur maar uit ervaring en recente wetenschappelijke medische studies blijkt dat het nieuwe Tel-Aviv masker een mooier, egaler en gladder resultaat heeft voor de behandeling van rimpels in het gelaat.

Laserbehandelingen zijn de laatste tijd steeds populairder geworden. Terecht, want met laser kunnen heel goede resultaten worden geboekt. Maar... laser niet de beste aanpak voor het verwijderen van rimpels!

Veel behandelaars houden vast aan de dure apparatuur voor rimpelbehandelingen, maar in de Wellness Kliniek gaan resultaten voor. Dit moet wel, want wij bieden resultaat georiŽnteerde ISO 9001 / EN15224 Kwaliteit.

Het Tel-Aviv masker is een intensieve chemische peeling die diepere rimpels aanpakt, door secure verwijdering van de bovenste huidlaag. Na het genezingsproces komt een huid tevoorschijn die gladder is en er jaren jonger uitziet. Behalve voor het verwijderen van rimpels wordt het Tel-Aviv masker ook gebruikt om acnť putjes, littekens en ouderdomsvlekken te verwijderen. Deze ingreep is een (plastisch) chirurgische behandeling en gebeurt onder slaapverdoving.

2. Oppervlakkige peeling: Glycolzuur, TCA of Fruit-zuur peeling?

Met deze chemische peelingmethoden krijgt uw huid een frissere uitstraling en worden fijne lijntjes verminderd. Het gelaat, de decolleté, de handen en de armen kunnen samen behandeld worden.

Bij de behandeling wordt een vloeistof op de huid aangebracht die de bovenste lagen huidcellen verwijdert. Tegelijk wordt het onderliggende bindweefsel geactiveerd.

De behandeling duurt ongeveer een half uur. Daarna kan u weer meteen naar huis.

Deze oppervlakkige peelings worden vaak in schoonheidssalons toegepast, maar worden toch best uitgevoerd door een arts. Hoge concentraties kunnen verbranding geven waardoor later pigment verkleuringen in de huid ontstaan. De esthetisch arts is een deskundige op dit gebied en zal de peelingsmethode kiezen die het best bij uw huid en de te behandelen zone past.
 

 • Glycolzuur-peeling
  Een medische peeling op basis van glycolzuur maakt uw huid gladder en verfijnt uw poriën. De behandeling is ideaal voor de acne-gevoelige en/of vette, dikkere huidtypen.
 • TCA-peeling
  Een TCA-peeling is een medische peeling die fijne rimpeltjes laat vervagen. Ze helpt ook voor het verbleken van pigmentvlekjes. Na de behandeling zal de huid rood worden, gaan schilferen of korstjes vertonen. Het uiteindelijke resultaat - een nieuwe, frissere, gladdere huid - wordt in de weken daarna zichtbaar. Na ongeveer drie maanden is het eindresultaat bereikt.
 • Fruitzuur peeling
  Een fruitzuur peeling is een lichte peeling die de huid een frisser karakter geeft. Deze peeling moet meerdere malen worden herhaald en is ideaal als algemene schoonheidsbehandeling. Hiervoor kan u vast bij uw schoonheidsspecialiste terecht.

3. Dermabrasie

Bij dermabrasie wordt de huid zeer fijn afgeschaafd. Het is dé methode om het “plooirokje” rond de mond te behandelen. Met dermabrasie kunnen soms ook oneffen wangen, acné-littekens of zelfs onderoogleden aangepakt worden.

Het herstel duurt twee weken en de huid moet tegen UV beschermd worden voor drie maanden. U krijgt pijnstilling mee voor de twee eerste dagen na de behandeling. 

Dermabrasie - voor Dermabrasie - na

Dermabrasie

Dermabrasie kan het 'plooirokje' rond de mond behandelen.
Ook  acné-littekens komen voor deze behandeling in aanmerking.

Huidverjonging Medische Peeling

Ideale behandeling voor de winter

Een peeling is een veilige behandeling. U komt niet in aanmerking voor een medische peeling als u zwanger bent of Roaccutane (een medicijn tegen acne) gebruikt.  Een zeldzaam risico is een allergische reactie op een van de bestanddelen. De huid is meteen weer bloot te stellen aan de lucht en licht , maar u heeft wel een sunblock creme nodig.

Na een medische peeling moet u absoluut de zon vermijden, om verkleuring van de huid te voorkomen.

Huidverjonging aan dezicht, dťcollete, armen of handen
met medische peeling

 • Uw huid wordt strakker
 • Uw huid zal er frisser en stralend uitzien
 • Kleine rimpeltjes verdwijnen
 • Diepe rimpels worden minder diep
 • Ouderdomsvlekjes verdwijnen
 • Pigmentverstoringen worden egaler
 • Acnelittekens minder diep
 • Poriën worden kleiner
 • Geen schade aan de huid
 • Ook uw armen en handen weer strakker en zonder vlekjes.
Oppervlakkige peeling: TCA peeling - voor Oppervlakkige peeling: TCA peeling - na

Oppervlakkige peeling: TCA peeling

Een medische TCA peeling verbetert de kwaliteit van uw huid en laat pigmentvlekken vervagen.

Enkele herhaalbehandelingen kunnen nodig zijn alvorens het gewenste resultaat wordt bereikt.

Uw afspraak voor een medische peeling

Welke medische peeling is voor mij het meest geschikt?

Tijdens een vrijblijvend consult komen alle aspecten van een eventuele behandeling in aanmerking: de arts evalueert uw huid en rimpels grondig en bekijkt of u een goede kandidaat bent voor een peeling van de huid. De arts bespreekt met u welke methode het meest geschikt is en welk resultaat u mag verwachten. Ook komen de mogelijke risico’s van de behandeling en de nazorg op aan bod.

Voor een afspraak kan u ons best gewoon even bellen.

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Medische peeling in België voor huidverjonging: info, voor en na foto's & prijzen voor diepe peeling, oppervlakkige peeling en dermabrasie. Verschillende zones op het lichaam te behandelen met peeling: Peeling gezicht, peeling hals, peeling handen en peeling armen. Informatie over de verschillende vormen: het Tel-Aviv masker voor diepe peeling. Tel-Aviv masker verwijdert oppervlakkige rimpels, acne littekens of acne putjes en ouderdomsvlekken. Laserbehandeling / laser peeling is ook een optie, maar voor de behandeling van rimpels is het niet de beste aanpak. Een oppervlakkige peeling - om oppervlakkige rimpels weg te werken-  kan met glycolpeeling / glycolzuur / TCA peeling. De behandeling wordt in vele schoonheidssalons uitgevoerd, maar kan toch best door een gespecialiseerd arts uitgevoerd worden.Een fruitzuurbehandeling is een zeer lichte behandeling en kan wel in het schoonheidssalon. Tot slot is er dermabrasie, hier wordt het plooiriokje aan de mond (rimpels bovenlip) aangepakt. Maar ook oneffen wangen, acne en zelf onder-oogleden kunnen soms met dermabrasie aangepakt worden. De Wellness Kliniek beschikt over gespecialiseerde artsen, gespecialiseerd in cosmetische behandelingen en plastische chirurgie. Wellness Kliniek Genk beschikt bovendien over een ISO 9001 kwaliteitsgarantie en voordelige prijzen vanwege het grote aantal patiënten. Bekijk de prijzenpagina voor peelings en raadpleeg eventueel de voor / na fotopagina's. Maak een afspraak of vraag gratis online advies.De Wellenss Kliniek Genk is makkelijk te bereiken vanuit Nederland.