Lippen opvullen met Perlane
Diepe rimpels opvullen met Perlane

Diepe rimpels opvullen & lippen opspuiten:

  • Perlane Lipps wordt gebruikt voor het vergroten van de lippen.
  • Perlane Rimpels wordt gebruikt voor de behandeling van diepere rimpels.

Perlane heeft onmiddelijk resultaat.

Prijzen injectable fillers per spuit: Sommige patienten hebben wat meer vulmiddel per zone nodig dan anderen,anderen. Onze prijzen zijn eerlijk en eenvoudig: wij rekenen de kost per spuit of per producteenheid. Bekijk de prijzen.

Perlane heeft unieke eigenschappen

De varianten van Restylane ® zijn Restylane Touch ®, Perlane ® en Perlane Lipp ®.

Deze natuurlijke injectable fillers zijn op basis van gestabiliseerd hyaluronzuur, ook wel NASHA (non-animal stabilized hyaluronid acid) genoemd. Afhankelijk van het aantal moleculen NASHA per ml hoe dieper of oppervlakkiger het product ingespoten kan worden.

Diepere rimpels kunnen met Perlane® worden opgevuld en een injectie in de lippen zorgt voor meer volume. Perlane wordt ook gebruikt om meer volume te geven aan wangen en kin.

Perlane® bestaat net zoals Restylane uit een gel op basis van water en hyaluronzuur.

Perlane® bevat meer hyaluronzuur waardoor de gel zwaarder is van samenstelling, zodat hij beter gebruikt kan worden voor het veranderen van geszichtsstructuren, het vullen van diepere rimpels en groeven, en het voller maken van de Lippen.

Net zoals Restylane is Perlane® lichaamseigen, 100% biocompatibel. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de huid en geeft geen kans op een allergische reactie.

De patiënt hoeft daarom niet eerst getest te worden op overgevoeligheid.

Perlane ® voor diepe rimpels - voor Perlane ® voor diepe rimpels - na

Perlane ® voor diepe rimpels

Perlane is een injectable filler om uw diepere rimpels en groeven te vullen. Het bevat meer hyaluronzuur waardoor de gel zwaarder en dikker is.Perlane zorgt voor zichtbaar volume toename, zodat diepere rimpels vervagen.

Perlane ® Lipps - voor Perlane ® Lipps - na

Perlane ® Lipps

Lippen vergroten - vollere lippen: Perlane Lipps injectables.

  • Perlane Lipps is een injectable filler om uw lippen meer volume te geven.
  • Perlane Lipps bevat meer hyaluronzuur waardoor de gel zwaarder  en dikker is.
  • Perlane Lipps zorgt voor zichtbaar volume toename van de lippen.

Perlane: voor diepere rimpels en volume vergroting lippen

  • Perlane een tijdelijk vulmiddel voor diepere rimpels en het voller maken van de lippen.
  • Perlane is veilig en de behandeling is snel, eenvoudig heeft onmiddellijk resultaat.
  • Perlane houdt ongeveer 4 tot 6 maanden, afhankelijk van de behandelde zone.

Risico's, nazorg en herstel

Perlane heeft weinig bijwerkingen: Enkele normale reacties op injecties kunnen voorkomen, zoals lichte zwelling, huidverkleuring en gevoeligheid op de injectieplaats. De reactie is tijdelijk, en trekt na 24 uur meestal helemaal weg. Neemt u bloedverdunnende of andere medicijnen, meldt dit dan even aan uw arts.

Pijnervaring is individueel variŽrend. Voor de behandeling kan de arts de huid voorbehandelen met een verdovende crŤme, waardoor u weinig of niks voelt van de injectie.

De eerste dagen na de behandeling mag u niet stevig drukken op het behandelde gebied, omdat dit een verschuiving van het inspuitmiddel kan veroorzaken. Voor een behandeling bij de tandarts kan u best 5 dagen wachten.

Resultaten na behandeling met Perlane

Hoe lang heeft Perlane resultaat?

Een Perlane injectable - injectie moet soms na drie weken herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Een Perlane injectie houdt ongeveer 4 tot 6 maanden aan, afhankelijk van de behandelde zone. Daarna kan een inspuiting zonder problemen herhaald worden.

Injectables Lippen - Injectables Rimpels
Uw afspraak voor behandeling

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

Wij proberen onze wachttijden voor injectables zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u wel terecht binnen de 2 weken voor uw injectable lip - of injectable rimpel behandeling.

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Perlane: anti rimpel injecties en fillers. Injectables Lippen - Injectables Rimpels: Info, Foto's en Prijzen rimpel injecties, vergroten lippen, injectable fillers voor vollere lippen, meer volume van de lippen, diepe rimpels. injectables, lippen, rimpels, fillers, perlane