Rimpels tussen mond, neus en kin verwijderen
met Radiesse injectie

Een injectie met Radiesse is ideaal voor het vullen van rimpels tussen mond, neus en kin.

Radiesse biedt onmiddelijke verbetering, zodat u meteen kan genieten van het resultaat.

Sommige patienten hebben meer vulmiddel per zone nodig dan anderen. Onze prijzen zijn eerlijk en eenvoudig: wij rekenen de kost per spuit of per producteenheid.

Boek hier online uw afspraak.

Wij proberen onze wachttijden voor injectables zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u binnen de 2 weken bij ons terecht voor uw anti-rimpelbehandeling.

Radiesse: injectable filler

RadiesseRadiesse is een injectable filler die geschikt is voor correctie van rimpels en plooien in het gelaat.

Deze nieuwe generatie injectable filler zorgt ervoor dat het volume, verloren gegaan door het natuurlijke verouderingsproces, onmiddellijk en op een veilige manier wordt hersteld.

Ook kunnen gelaatstructuren, zoals jukbeenderen, kin en kaak, meer definitie krijgen met Radiessesculptuur.

Radiesse stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen. Dit zorgt voor een zeer natuurlijk ogend resultaat.

Radiesse is een belangrijk inspuitmiddel voor de behandeling van Liquid Facelift.

Resultaat na injectie met Radiesse - voor Resultaat na injectie met Radiesse - na

Resultaat na injectie met Radiesse


Opvullen neuslippenplooi

Rimpelfillers / injectables zijn ideaal voor het opvullen van plooien en vouwen tussen neus, mond & kin.

Radiesse: een veilige behandeling tegen rimpels & snel resultaat

  • Radiesse een tijdelijk vulmiddel voor diepere rimpels en houdt ongeveer 1 jaar zichtbaar aan.
  • De meeste mensen hebben zelfs tot 2 jaar plezier van het resultaat.
  • Radiesse is veilig. De behandeling is snel en eenvoudig met onmiddellijk resultaat.

Radiesse heeft unieke eigenschappen

  • Radiesse wordt gebruikt om diepere rimpels, putjes, acne-littekens en onregelmatigheden in het gezicht op te vullen.
  • Ook voor het accentueren van jukbeenderen of het ophogen van de kin komt Radiesse in aanmerking.
  • Radiesse kan toegepast worden voor kleine contourcorrecties van het gelaat: kin, neus, wangen, kaaklijn.
  • Radiesse vermindert zichtbaar de tekens van veroudering en vermoeidheid.
  • Radiesse bestaat uit een gel op basis van water en calciumhydroxyapatiet, een natuurlijk bestanddeel van het lichaam. De stof is lichaamseigen (100 % biocompatibel) en geeft geen allergische reactie. De patiënt hoeft daarom niet eerst getest te worden op overgevoeligheid.
  • Radiesse stimuleert de aanmaak van eigen collageen, waardoor uw huid weer strakker en gezonder wordt.
  • Radiesse voelt na inspuiting zacht en flexibel aan.

Risico's, nazorg en herstel bij anti-rimpelbehandeling met Radiesse

Radiesse® heeft weinig bijwerkingen: Enkele normale reacties op injecties kunnen voorkomen, zoals lichte zwelling, huidverkleuring en gevoeligheid op de injectieplaats. De reactie is tijdelijk en trekt na 24 uur meestal helemaal weg. Indien u bloedverdunnende of andere medicijnen gebruikt, moet u dit wel even aan uw arts melden.

Radiesse® is veilig en werd uitgebreid klinisch getest. Een onderzoek naar vetatrofie bij 98 patiënten toonde 12 maanden na injectie een tevredenheidscore van 99% aan. De patiënten hadden geen voelbare onderhuidse verhardingen.

Pijnervaring is individueel variërend. Voor de behandeling kan de arts de huid voorbehandelen met een verdovende crème, waardoor u weinig of niks voelt van de injectie.

De eerste dagen na de behandeling mag u niet stevig drukken op het behandelde gebied, omdat dit een verschuiving van het inspuitmiddel kan veroorzaken. Voor een behandeling bij de tandarts kan u best 5 dagen wachten.

Meestal wordt in één behandeling het gewenste resultaat bereikt. Soms is er een tweede, bijkomende behandeling nodig voor een optimaal resultaat.

Een Radiesse® injectie houdt meestal een jaar zichtbaar aan. De meeste mensen hebben zelfs tot 2 jaar plezier van het resultaat. Daarna kan de inspuiting zonder problemen herhaald worden.

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Radiesse injecties als anti-rimpelbehandeling. Radiesse is geschikt om de rimpels tussen de mond, de neus en de kin onmiddellijk aan te pakken. Het resultaat is tijdlijk (1 tot 2 jaar). Radiesse injecties zijn veilig en betrouwbaar. Bekijk de mogelijke resultaten aan de hand van voor en na foto's en raadpleeg de prijslijst. Alle injecties worden uitsluitend door gespecialiseerde artsen uitgevoerd. De Wellness Kliniek is makkelijk bereikbaar vanuit Nederland en Nederlands Limburg. Genk is slechts een half uurtje rijden vanuit Maastricht, een uurtje rijden vanuit Eindhoven en anderhalf uur rijden vanuit Nijmegen, Tilburg of 's-Hertogenbosch. Bel om een afspraak te maken.