Lippen opvullen met Restylane
Oppervlakkige rimpels verwijderen met Restylane

Restylane is ideaal voor het opvullen van oppervlakige rimpels en het voller maken van de lippen en het biedt onmiddelijk resultaat.

Bij sommige patiënten is er meer vulmiddel per zone nodig dan bij anderen. Wij rekenen dan ook gewoon de kost per spuit of per producteenheid: eerlijk én eenvoudig. Bekijk onze prijslijst voor fillers.

Boek hier online uw afspraak.

Wij proberen onze wachttijden voor injectables zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u binnen de 2 weken bij ons terecht voor uw anti-rimpelbehandeling of het voller maken van uw lippen.

Restylane: injectable filler met hyaluronzuur

Met Restylane worden kleinere en oppervlakige rimpeltjes behandeld. Het huideigen hyaluronzuur wordt met Restylane aangevuld. Dit zorgt voor een natuurlijkogend resultaat.

Hyaluronzuur, het belangrijkste bestandsdeel van Restylane, vult ons huideigen hyaluronzuur aan, dat in de loop van de jaren van nature minder is geworden. Restylane zorgt ook voor een betere hydratatie en huidconditie. Het resultaat van deze rimpelbehandeling is volkomen natuurlijk.

Injectie behandeling voor rimpels en lippen:

  • Restylane is een filler injectable bestaande uit een biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur.
  • Hyaluronzuur komt van nature in onze huid voor en zorgt voor hydratatie en het elastisch houden van de huid.
  • Restylane is veilig, afbreekbaar en veroorzaakt geen allergische reacties.

 

Veilig en snel resultaat met Restylane

  • Restylane een tijdelijk vulmiddel voor oppervlakkige rimpels met liftend effect.
  • Restylane is veilig. De behandeling is snel, eenvoudig en heeft 4 tot 6 maanden resultaat.
  • Restylane zorgt voor een soepelere en veerkrachtigere huid die frisser en jonger lijkt.

Zones gelaatBovendeel gezicht
1. Fronsrimpels
2. Zorgrimpels
3. Wenkbrauw

Middelste deel van het gezicht
4. Kraaienpootjes
5. Vermoeide ogen
6. Neus
7. Volume geven aan de wangen

Ondergezicht
8. Neus-Lippenplooi
9. Rookrimpels
10.Lipcontour
11. Lachrimpels
12. Afhangende mondhoeken
13. Lipvergroting
14. Volume geven aan de kin

Huidverjonging

Gezicht

Hals en decolleté

Handen

Restylane: voor vergroten lippen of rimpels opvullen

  • Restylane wordt gebruikt om de meer oppervlakkige rimpels van de huid te verzachten.
  • Restylane is ook geschikt voor correctie van afhangende mondhoeken, het voller maken van lippen en het accentueren van de lipcontour.
  • Restylane vermindert zichtbaar de eerste tekens van veroudering en vermoeidheid.
  • Restylane is zacht, elastisch en nauwelijks voelbaar.

Een behandeling met Restylane geeft uw gelaat en lippen weer een frissere uitstraling.

Risico's, nazorg en herstel bij Restylane injecties

Restylane heeft weinig bijwerkingen

Restylane bestaat uit een gel op basis van water en hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de huid. Het is 100% biocompatibel. Hyaluronzuur is lichaamseigen en geeft geen kans op een allergische reactie. De patiënt hoeft daarom niet eerst getest te worden op overgevoeligheid.

Restylane heeft weinig bijwerkingen: Enkele normale reacties op injecties kunnen voorkomen, zoals lichte zwelling, huidverkleuring en gevoeligheid op de injectieplaats. De reactie is tijdelijk, en trekt na 24 uur meestal helemaal weg. Neemt u bloedverdunnende of andere medicijnen, meldt dit dan even aan uw arts.

Pijnervaring is individueel variërend. Voor de behandeling kan de arts de huid voorbehandelen met een verdovende crème, waardoor u weinig of niks voelt van de injectie.

De eerste dagen na de behandeling mag u niet stevig drukken op het behandelde gebied, omdat dit een verschuiving van het inspuitmiddel kan veroorzaken. Voor een behandeling bij de tandarts kan u best 5 dagen wachten.

Een Restylane injectie moet soms na drie weken herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Een Restylane injectie houdt ongeveer 4 tot 6 maanden aan, afhankelijk van de behandelde zone. Daarna kan een inspuiting zonder problemen herhaald worden.

Lippen vergroten of rimpels behandelen met injectables / fillers

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

Nog vragen? Dan kan u kan gebruik maken van ons gratis online adviesformulier.

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Kleinere en oppervlakige rimpels / rimpeltjes behandelen: Restylane vult het lichaamseigen hyaluronzuur aan en geeft een natuurlijkogend resultaat. Restylane wordt ook gebruikt om lippen voller te maken. Daarnaast worden Restylane injecties ook toegepast om afhangende mondhoeken te corrigeren en de lipcontour te accentueren. Het vermindert dus onmiddellijk de eerste tekens van veroudering en tekes van vermoeidheid. Bekijk voor- en na foto's en raadpleeg de overzichtelijke prijslijst voor fillers. De Wellenss Kliniek Genk is dichtbij Nederland gelegen en biedt voordelige prijzen. Op enkele minuten rijden van Maastricht, Sittard of Heerlen.