Rimpels verwijderen met inspuitingen:
Injectables, fillers & vettransplantatie

Anti-rimpel injecties: Met Botox, vulmiddelen (fillers) en lipofilling (vettransplantatie).

Welke behandeling zal ik kiezen? Welke rimpel injectable behandeling is het meest geschikt? Welke anti-rimpelbehandeling is definititief? Welke fillers zijn tijdelijk?

Alle inspuitmiddellen, anti-rimpel - en injectable behandelingen hebben een ander doel of geven een ander resultaat. Met deze pagina's proberen we u wegwijs te maken in de lange lijst van mogelijke behandelingen: Botox / Dysport, Sculptra, Mesotherapie, Restylane, Radiesse, Vital, Perlane, Lipofilling / lipostructuur / vettransplantatie,..

Boek hier online uw afspraak.

Opvullen rimpels

Injecties tegen rimpels, met Botox of fillers, staan zowel in BelgiŽ als in Nederland de laatste jaren enorm in de belangstelling. Ook voor het opvullen van lippen worden injecties gebruikt.

Injectables voor het verwijderen van rimpels is, zowel voor mannen als voor vrouwen, de populairste niet-chirurgische cosmetische behandeling.

Rimpels kunnen op verschillende manieren behandeld worden. Hierbij spelen de plaats en uw voorkeur een rol. Er bestaan heel wat injectiematerialen en allen hebben ze specifieke eigenschappen en effecten. Afhankelijk van het materiaal is het effect van een behandeling tijdelijk of blijvend.

Injecties - Injectables spierverslappers
Botox en Dysport tegen rimpels

BOTOXģ is geen vulmiddel, maar een spierverslapper.

Botox is een spierverslapper en ideaal voor het behandelen van mimiek-rimpels.

Door de zwaartekracht en bepaalde gezichtsuitdrukkingen ontstaan expressierimpels. Botox verslapt de spiertjes onder de huid waardoor deze rimpels (ook mimiekrimpels genoemd) vervagen. 

Mimiekrimpels komen het meest voor:

 • tussen de wenkbrauwen (door het fronsen)
 • naast het oog (kraaienpootjes door het lachen)
 • op het voorhoofd.

Het effect van een behandeling met Botox houdt 3 tot 9 maanden aan.

Rimpels opvullen met tijdelijk resultaat

Rimpel fillers: Radiesse, Restylane & Perlane

Het opvullen van rimpels (filling) is een behandeling voor rimpels en groeven veroorzaakt door onderhuids volume verlies en het verslappen van de huid.

Rimpel Fillers voegenonder de huid volume toe.

 • RADIESSE®
  Radiesse® is de nieuwe trend: een tijdelijk vulmiddel voor diepere rimpels met langdurig resultaat.
 • RESTYLANE®
  Restylane® met Hyaluronzuur:voor de behandeling van fijne rimpeltjes - zorgt voor gelaatsverjonging met liftend effect.
 • PERLANE®
  Perlane® met Hyaluronzuur: voor de behandeling van diepere rimpels, wangen en gezichtscontour – met liftend effect.
Rimpel Fillers: Tijdelijk resultaat - voor Rimpel Fillers: Tijdelijk resultaat - na

Rimpel Fillers: Tijdelijk resultaat

 

Raadpleeg de prijslijst met fillers.

Rimpel vullen met blijvend resultaat

Lipofilling / lipostructuur: transplantatie van eigen vet

LIPO - TRANSFER: lipofilling & lipostructuur
Met lipotransfer wordt het vet uit het eigen lichaam gebruikt om rimpels, plooien en deuken elders in het lichaam op te vullen.

Lipofilling: heeft een blijvend resultaat - voor Lipofilling: heeft een blijvend resultaat - na

Lipofilling: heeft een blijvend resultaat

Bel of mail ons voor meer informatie.


Gebruik het gratis online advies formulier.

Rimpel injecties - Rimpel injectables
Welke behandeling kiezen?

In de Wellness Kliniek worden uw huid en uw behoeften eerst grondig geanalyseerd door een arts. In overleg wordt het meest geschikt opvullend materiaal gekozen.

Onze artsen zijn ook gespecialiseerd in totale gelaats-, hals- en decolleteverjonging met injecties. Voor elke zone wordt het meest geschikte injectable gekozen. Een totale gelaatsverjonging met, bijvoorbeeld, Sculptra en inspuitingen kan eventueel onder slaapverdoving. In overleg met de arts bespreekt u al uw wensen en verwachtingen.

Boek hier online uw afspraak.

Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.

Meestal kan u wel terecht binnen de 3 weken voor anti-rimpel behandelingen met injecties.

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Injecties tegen rimpels / Injectables tegen rimpel aan de ogen, tussen de wenkbrauwen (frond) of op het voorhoofd. Er zijn verscheidene methodes om diepe rimpels of juist oppervlakkige rimpels te verwijderen: Sculptra, Mesotherapie, Restylane, Radiesse, Vital, Perlane, Lipofilling (=Lipostructuur of vettransplantatie). Met deze pagina proberen we u wegwijs te maken. U vindt hier ook voor / na foto's en prijzen. Alle anti-rimpel behandelingen worden uitgevoerd door gespecialiseerde artsen. Onze kliniek is gelegen aan de Nederlands-Belgische grens en makkelijk te bereiken met auto of trein. Onze kliniek is makkelijk bereikbaar vanuit Nederland en Nederlands Limburg. Genk is slechts een half uurtje rijden vanuit Maastricht, een uurtje rijden vanuit Eindhoven en anderhalf uur rijden vanuit Tilburg, Nijmegen of 's-Hertogenbosch.