Rimpels rond de mond verwijderen
Met dermabrasie of inspuitingen

Rimpels rond de mond (zogenaamd plooirokje rond de mond of ook wel rokersrimpels) kunnen behandeld worden met:

Na behandeling heeft u weer een jongere en gladde huid.

Rimpels rond de mond verwijderen

Rimpels van de bovenlip of rimpels rond de mond zijn vaak erg vervelend.

Lippenstift blijft niet op zijn plaats zitten en kruipt omhoog. De verticale rimpeltjes laten ons er meteen een stuk ouder uitzien. Vooral rokers hebben hier vroegtijdig last van.

Dermabrasie

Dermabrasie gebeurt onder plaatselijke verdoving. Na de behandeling is de huid tijdelijk rood met korstvorming. Daarna komt een nieuwe huid tevoorschijn die gladder is en er jaren jonger uitziet.

Ook voor ogen: kraaienpootjes

Kraaienpootjes en andere rimpeltjes rond de ogen kunnen ook met dermabrasie behandeld worden. De aanmaak van nieuw, lichaamseigen collageen, na de behandeling, zorgt voor herstel van de elasticiteit van uw huid.

Niet geschikt voor een donkere huid

Dermabrasie, chemische peelings en huidverjonging met laser geven het beste resultaat bij patiënten van het lichtere huid en haartype. Mensen met een donkere huid - zeker als die van Mediterraanse, Afrikaanse of Asiatische oorsprong is - hebben na behandeling meer kans op onregelmatige huidpigmentering. Wij raden een dermabrasie behandeling, chemische peeling of een Tel-Aviv masker NIET aan voor patiënten met dit huidtype!

Injectables / injecties met Hyaluronzuur

Injecties met Hyaluron stimuleren aanmaak van eigen collageen, waardoor uw huid, op natuurlijke wijze, weer strakker en gezonder wordt.

Rimpels mond - voor Rimpels mond - na

Rimpels mond

  • Rimpeltjes rond de mond: dermabrasie of injectables.
  • De behandeling gebeurt onder plaatselijke verdoving.
  • Bekijk meer foto's

 

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Rimpels rond of boven de mond: rokersrimpels of plooirokje verwijderen met dermabrasie of injectable fillers. Inspuitingen tegen diepe rimpels aan de mond of dermabrasie tegen rimpels. Overzicht van de mogelijkheden van plastische chirurgie & cosmetische chirurgie voor het behandelen van mondrimpels bij Wellness Kliniek Genk. Bekijk de voor / na foto's en prijzen voor huidbehandelingen. De Wellness Kliniek is gespecialiseerd in plastische chirurgie & cosmetische chirurgie en is makkelijk bereikbaar vanuit Nederland.