Uw maagverkleining: operatie in de Wellness Kliniek

Het verloop van de maagoperatie: een overzicht

Wanneer alle vooronderzoeken achter de rug zijn en u op het intake consult bent geweest, bent u klaar voor operatie. Bereid u goed voor op de ingreep. Het is sterk aanbevolen dat u vergezeld bent (met een verantwoordelijke volwassene: vriend(in) of partner), zowel op de dag voor de ingreep en als tijdens de dagen erna.

 • De dag voor de ingreep neemt u een laxerend medicijn en een slaapmiddel, daardoor kan u de volgende dag niet zelf met de auto rijden.
  Het laxatiemiddel, Prepacol, (10 ml.) moet met fruitsap gemengd worden en uitgedronken worden in de namiddag rond 16.00 u. De 4 pilletjes die erbij zitten neemt u bij het avondeten. Daarna zal u nog ongeveer 5 x stoelgang hebben. Rond 22.00 u neemt u een Temesta 2,5 om goed te kunnen slapen.

Belangrijk!
Vanaf middernacht, op de dag voor de operatie, mag u niet meer eten of drinken. De slaap- en laxatiefmiddelen helpen hierbij, maar ook de aanmoediging en controle van een begeleider/partner.

De volgende ochtend meldt u zich aan op het afgesproken uur.

Dag 1

Aanmelden, operatie en opname

 • U meldt zich op tijd aan bij de receptie
 • Na de ingreep komt u terecht op een 1-persoons patiëntenkamer.
 • U slaapt uit.
 • Tussen 19.00 u en 20.00 u mag u bezoek ontvangen.
 • U verblijft de eerste nacht in de Wellness Kliniek.

Dag 2

Opname en nazorg

 • U verblijft de tweede nacht in de Wellness Kliniek.
 • U mag bezoek ontvangen tussen 14.00 u en 20.00 u.

Dag 3

Ontslag

 • U krijgt 's morgens een uitgangscontrole.
 • Iemand haalt u op omdat u zelf niet met de auto mag rijden.

Dag 4

Rust

 • U rust thuis of in uw hotel uit. Het is belangrijk dat u gewoon rondwandelt en op een stoel zit. Blijf niet de hele dag in bed!

Dag 5

Eindcontrole

 • U komt op controle consult bij uw chirurg in de Wellness Kliniek.

Komt u vanuit Nederland en moet u nogal ver reizen dan is het Obesitas Kliniek Comfortpakket misschien iets voor u.

24 / 24 uur voor u beschikbaar!

Wij staan u dag en nacht bij tijdens uw operatie en bij het herstel en zijn altijd voor u bereikbaar.

U krijgt het medisch urgentie nummer van de Wellness Kliniek mee samen met het persoonlijke mobiele nummer van uw chirurg. Aarzel niet in geval van problemen of twijfel uw chirurg te contacteren.

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Maar verkleining - Maag operatie: verkleinen van de maag ? Maagverkleining, maag operaties, maag ring, maagballon, gastric bypass chirurgie, maagomleiding: obesitas chirurgie - maag operatie: gewichtsverlies ISO 9001 kwaliteit Garantie Belgie. Kosten, prijs, prijzen, kostprijs: Maagverkleining, maag operaties, maag ring, maagomleiding, gastric bypass chirurgie: obesitas maag chirurgie. Info en kosten. Informatie over maagchirurgie: maag lapband - maagring voor obesitas. Uitgebreide info over verschillende operatie methoden en prijzen. Info maagverkleining: welke operatie is het meest geschikt? risico's en nadelen? kies een veilige methode: veilig afvallen: uitgebreide info over maagoperaties voor morbide obesitas.

Hebt u nog vragen? Vul uw telefoonnummer in en een Wellness Kliniek medewerker belt u gratis op. Ontvangt u liever informatie per e-mail? Vul uw e-mail adres in en wij sturen u graag de nodige informatie.

Contacteer meLand:
 
Naam: Geslacht:
Uw vraag:

Indien gewenst kan u hier een foto bijvoegen:

Kies een bestand
Het is in uw browser niet mogelijk om hier een afbeelding bij te voegen. Uw browser ondersteunt geen Flash, Silverlight of HTML5..
Annuleren
Bedankt, uw verzoek werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Sluiten