Vooronderzoeken maagoperatie en persoonlijk advies voor gewichtsafname

Het intake consult voor uw maagoperatie

Bel voor een afspraak. Goed advies is belangrijk!

Boek hier online uw afspraak voor een consult.

Tijdens het consult bekijkt de arts of u in aanmerking komt voor een maagverkleining / maagomleiding.

De chirurg doet een klinisch onderzoek en bespreekt met u alle details van de chirurgie, de anesthesie, de bloedverdunning, de nazorg, de herstelfase en uw leefpatroon na de ingreep.

Tijdens dit onderzoek zal de arts ook informeren naar uw medicijngebruik. Het is belangrijk om alle medicatie in detail te melden, vooral wanneer u (verboden) drugs neemt of bloedverdunnende geneesmiddelen (anticoagulantia, aspirine, anti-inflammatoire middelen).

Vooronderzoeken bij een maagoperatie

Volledige screening om risico's of bijwerkingen te beperken

Voor een maagoperatie zijn volgende vooronderzoeken nodig:

  • volledig bloedonderzoek
  • elektrocardiogram
  • voor rokers: röntgenopname RX thorax
  • optioneel: psychologische screening (indien u wenst - is niet verplicht)

U kan eventueel ook een volledig bloedonderzoek, RX thorax en ECG via uw huisarts aanvragen. Voor de optionele psychologische test kan u ook bij een psycholoog in uw buurt terecht.

De verslagen van de vooronderzoeken kan u ons al op voorhand bezorgen of u kan ze meebrengen tijdens het eerste consult. Een goede voorbereiding bespaart u reistijd en de chirurg kan al op het eerste consult de eventuele 'intake' doen. Daardoor komt u sneller aan de beurt voor uw operatie. De vooronderzoeken zijn 3 maanden geldig.

Uw comfort: alle onderzoeken onder ťťn dak

Natuurlijk kan u ook bij ons terecht voor de vooronderzoeken. Wij maken voor u de nodige afspraken bij een psycholoog en voor radiografie. De bloedafname en het electrocardiogram gebeuren tijdens de eerste afspraak.

Lees meer over de maagoperatie zelf of bekijk het Obesitas Kliniek Comfortpakket.

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Maagverkleining: voorbereiding - de operatie - de nazorg: alle info over maagoperaties: lapband, maagring, maagballon, maagomleiding. Kosten en prijzen. Maagverkleiningen, maag operaties, maag ring, maagballon, gastric bypass chirurgie, maagomleiding: obesitas chirurgie - maag operatie: gewichtsverlies ISO 9001 kwaliteit Garantie Belgie. Kosten, prijs, prijzen, kostprijs: Maagverkleining, maag operaties, maag ring, maagomleiding, gastric bypass chirurgie: obesitas maag chirurgie - maagverkleining: snel en veilig afvallen - vermageren. Info en kosten. Informatie over maagchirurgie: maag lapband - maagring voor obesitas. Uitgebreide info over verschillende operatie methoden en prijzen. Info maagverkleining: welke operatie is het meest geschikt? risico's en nadelen? kies een veilige methode: veilig afvallen: uitgebreide info over maagoperaties.

Hebt u nog vragen? Vul uw telefoonnummer in en een Wellness Kliniek medewerker belt u gratis op. Ontvangt u liever informatie per e-mail? Vul uw e-mail adres in en wij sturen u graag de nodige informatie.

Contacteer meLand:
 
Naam: Geslacht:
Uw vraag:

Indien gewenst kan u hier een foto bijvoegen:

Kies een bestand
Het is in uw browser niet mogelijk om hier een afbeelding bij te voegen. Uw browser ondersteunt geen Flash, Silverlight of HTML5..
Annuleren
Bedankt, uw verzoek werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Sluiten