Voor Nederlandse patiŽnten

Voor patiënten die ver moeten reizen, bieden we - indien gewenst - een bijzondere Next-Day-Surgery service: uw consultatie en operatie of behandeling worden op aansluitende dagen uitgevoerd.

Onze andere webpagina's geven hierover meer uitleg. Ze helpen u bij het maken van een weloverwogen keuze. Een goed geïnformeerde patiënt is immers de eerste stap naar een succesvolle behandeling.

Om uw behandeling zo tijd- en kostenefficiënt mogelijk te maken, kunnen wij uw consult en operatie op aansluitende dagen inplannen.

De reserveringskost wordt afgetrokken van het totaalbedrag van uw behandeling.

Wacht na reservering op onze schriftelijke confirmatie voordat u een vlucht, trein of hotelverblijf boekt.

Wij sturen bevestiging, binnen de 3 werkdagen, na ontvangst van uw aanbetaling.
 

Het is belangrijk dat u alle voor- en nadelen van een ingreep goed overwogen hebt alvorens een beslissing te maken.

De definitieve beslissing neemt u daarom pas na het consult met de arts.

Als u of uw arts na het consult in de Wellness Kliniek afziet van de operatie of behandeling, krijgt u de Next-Day-Surgery reserveringskosten volledig terugbetaald.

Uw operatie of behandeling kan 1 à 2 dagen na het intake consult.

Zorg ervoor dat iemand u komt ophalen. Reserveer een hotelkamer voor 2 personen. U kan de nacht volgend op het ontslag niet alleen doorbrengen.
 

Wij raden onze lange-afstandspatiënten aan om minstens 1 tot 2 dagen in de buurt van de Wellness Kliniek te overnachten.

Na de operatie krijgt u een afspraak voor een na-controle. Soms is dat al de volgende dag. Hechtingen kunnen, indien u wenst, ook bij de huisarts verwijderd worden.

U blijft altijd welkom voor follow-up afspraken. Aarzel niet om een bijkomend consult te boeken.

Al onze nazorgen zijn in de prijs van uw operatie begrepen.

Maak nu een afspraak!
0032 89 329 500

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.