Reserveer uw operatie/behandeling online

Boek online een consult voor plastische chirurgie en geniet van 25 % korting op uw consult.

U wil graag uw operatie of behandeling online reserveren. U kan de datum van uw operatie of behandeling al enkele maanden van te voren vastleggen door een aanbetaling te maken.

De reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw ingreep.

Op het consult werd u een datum voor behandeling voorgesteld. Om er zeker van te zijn dat deze datum nog steeds beschikbaar is, is het belangrijk dat u ons nog even opbelt. De voorgestelde operatiedatum is mogelijk, onder voorbehoud van plaats, bij ontvangst van de reserveringskost, alsook de reserveringsdocumenten. Na confirmatie van datum en ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw naam aan onze behandellijst toevoegen.

U wenst een aanbetaling te maken voor Next-Day-Surgery. Na uw aanbetaling komt u naar de Wellness Kliniek voor consultatie met uw arts / chirurg / tandarts. De volgende dag wordt u op de lijst gezet voor chirurgie of behandeling. Voor patiënten die van ver komen, is het niet altijd handig om na een consult met de arts een aantal weken te moeten wachten op de operatie of behandeling. Er moet dan immers steeds heen en weer worden gereisd. Daarom bieden wij deze bijzondere service: uw consultatie en behandeling op aansluitende dagen.

  • De reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw ingreep.
  • Vergeet niet om ons eerst even te bellen voor het reserveren van een DATUM voor consult en behandeling.

14 dagen voor de ingreep vragen wij uw volledige betaling. Hebt u reeds uw operatie gereserveerd en een aanbetaling gedaan (=voorschot betaald), dan kan u het bedrag van de aanbetaling in mindering brengen op het totaal bedrag van de ingreep. Het is belangrijk dat u - van ons, van te voren - confirmatie heeft gekregen van de DATUM van uw behandeling.

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224 Kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Hebt u nog vragen? Vul uw telefoonnummer in en een Wellness Kliniek medewerker belt u gratis op. Ontvangt u liever informatie per e-mail? Vul uw e-mail adres in en wij sturen u graag de nodige informatie.

Contacteer meLand:
 
Naam: Geslacht:
Uw vraag:

Indien gewenst kan u hier een foto bijvoegen:

Kies een bestand
Het is in uw browser niet mogelijk om hier een afbeelding bij te voegen. Uw browser ondersteunt geen Flash, Silverlight of HTML5..
Annuleren
Bedankt, uw verzoek werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Sluiten