Plastische chirurgie jukbeenderen
Prijzen - Kosten - Kostprijs - Tarieven

Wat kost jukbeen opvulling met implantaten? Hoeveel kost het om jukbeenderen tee accentueren met injectable fillers of met eigen vet (lipostructuur)? 

Lees meer over het opvullen of accentueren van jukbeenderen op de infopagina of raadpleeg de voor en na fotopagina's.

Onze garantie:

  • All-in prijs: In onze prijzen - tarieven zijn alle kosten begrepen: de opname, het medisch honorarium, de verdoving, en ook al onze zorgen na de ingreep. De prijzen zijn exclusief BTW.
  • Elk bijkomend intake consult is gratis.
  • 1 jaar garantie: Gratis heringreep indien er zich problemen zouden voordoen binnen het jaar na Lipofilling of een operatie met prothesen.
  • ISO 9001 gecertificeerde kwaliteit van zorg: lees meer

Tijdelijke aanbiedingen

Prijzen geldig tot 31/05/2017. De prijzen zijn exclusief BTW.
455 EUR
Radiesseģ: 1,5 cc
Toon prijzen in 

Consult

40 EUR
Consult advies

Jukbeenderen injectables

455 EUR
Radiesseģ: 1,5 cc

Jukbeenderen lipostructuur

1780 EUR
Lipostructuur Coleman methode, per sessie

Jukbeenderen prothese

3450 EUR
Jukbeen implantaten (beide kanten)
Toon prijzen in 
Maak nu een afspraak!
0032 89 329 500

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

jukbeenderen, jukbenen, jukbeen, prijzen, kostprijs, tarieven, kosten, kost, prijs