Kincorrectie - Kaakcorrectie: foto's voor en na

Voor en- na foto's kincorrectie en kaakcorrectie: Deze fotos tonen de resultaten die bereikt kunnen worden met een kincorrectie of kaakcorrectie in de Wellness Kliniek Genk (net over de grens met Nederland).

Meer info over de behandelingen of prijzen van de behandelingen aan kin, kaak en hals.

 • Kincorrectie - voor Kincorrectie - na

  Kincorrectie

  Correctie terugwijkende kin

   

  • Kin prothese - Kin implantaat
  • Liposculptuur hals- en kaakcontour
 • Kin en kaak correctie - voor Kin en kaak correctie - na

  Kin en kaak correctie

  Correctie Kin -Kaak - Hals

   

  • Kin implantaat
  • Kaak prothesen 
  • Liposculptuur hals- en kaak contour.
Maak nu een afspraak!
0032 89 329 500

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Kin en kaak chirurgie: foto's voor en na. Kincorrectie - Kaakcorrectie: foto's voor en na: Kin of kaak correctie ophogen: inspuitingen, injectables, vergroten, ophogen, lipofilling kin, Kin-bot-correctie, Kin implantaat, kaak prothesen, implantaten, liposculpture, liposuctie kin, kaak, hals: info, foto's, prijzen: Plastische cosmetische chirurgie in Belgie: kin implantaat, kin ophogen, kin chirurgie, kin operatie.