Plastische Chirurgie Kin - Kin Correctie
Prijzen - Kosten - Kostprijs - Tarieven

Wat kost een correctie aan kin of kaak? Hoeveel kost het om een dubbele kin te verwijderen of te verkleinen of een kin implantaat in te brengen? 

Lees meer over kincorrectie, het wegwerken van een dubbele kin, het naar voor bregen van de kin met kinimplantaten, kaakcorrectie en halslift, liposculptuur van kin of kaak, of raadpleeg de voor en na fotopagina's.

Onze garantie:

  • All-in prijs: In onze prijzen - tarieven zijn alle kosten begrepen: de opname, het medisch honorarium, de verdoving, en ook al onze zorgen na de ingreep. De prijzen zijn exclusief BTW.
  • Elk bijkomend intake consult is gratis.
  • 1 jaar garantie: Gratis heringreep indien er zich problemen zouden voordoen binnen het jaar na Lipostructuur, Liposculptuur, Hals-Lift, Kin operaties met prothesen of Kin-bot-sculptuur.
  • ISO 9001 gecertificeerde kwaliteit van zorg: lees meer

Tijdelijke aanbiedingen

Prijzen geldig tot 30/04/2017. De prijzen zijn exclusief BTW.
455 EUR
Radiesseģ: 1,5 cc
Toon prijzen in 

Consult

40 EUR
Consult advies

Injectables: ophogen Kin

455 EUR
Radiesseģ: 1,5 cc

Liposuctie - Liposculptuur dubbele kin

1250 EUR
Liposculptuur onder de kin
1790 EUR
Liposculptuur van de hals en kaakcontour

Lipostructuur Kin & kaak

1780 EUR
Lipostructuur Coleman methode, per sessie

Halslift

1700 EUR
Halslift: Platysma correctie
3480 EUR
Halslift + SMAS spierband correctie

Kin en kaak prothesen

2250 EUR
Kincorrectie met Kin implantaat
3450 EUR
Kaakimplantaten (beide kanten)
4995 EUR
Kin + Kaak implantaten

Kin Bot-Sculptuur

1850 EUR
Mentoplastiek: klein
3150 EUR
Mentoplastiek: groot
Toon prijzen in 
Maak nu een afspraak!
0032 89 329 500

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Kin chirurgie - Kin correctie: prijzen

Hebt u nog vragen? Vul uw telefoonnummer in en een Wellness Kliniek medewerker belt u gratis op. Ontvangt u liever informatie per e-mail? Vul uw e-mail adres in en wij sturen u graag de nodige informatie.

Contacteer meLand:
 
Naam: Geslacht:
Uw vraag:

Indien gewenst kan u hier een foto bijvoegen:

Kies een bestand
Het is in uw browser niet mogelijk om hier een afbeelding bij te voegen. Uw browser ondersteunt geen Flash, Silverlight of HTML5..
Annuleren
Bedankt, uw verzoek werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Sluiten