Lippen vergroten met fillers: voor en na foto's

Voor en na foto's van lipcorrectie

Plastische chirurgie van de lippen: tijdelijk of blijvend opvullen lippen, vollere lippen in de Wellness Kliniek Genk (net over de grens met Nederland).

Raadpleeg onze informatiepagina's:

Raadpleeg ook onze overzichtelijke prijslijst voor lipcorrectie.

 • Lippen opvullen - voor Lippen opvullen - na

  Lippen opvullen

  Perlane en Restylane

  • Opvullen van de lippen, door injectie, met een TIJDELIJK vulmateriaal.
  • De inspuiting heeft tijdelijk effect, van 6 weken tot 18 maanden,
  • De duur van het resultaat is afhankelijk van het gekozen product en is variërend van persoon tot persoon.
 • Lippen vergroten - voor Lippen vergroten - na

  Lippen vergroten

  Door het ouder worden verliezen onze lippen aan volume.

  Een kleine behandeling met groots resultaat.

Maak nu een afspraak!
0032 89 329 500

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.