Lippen Chirurgie & Injectables
Prijzen - Kosten - Kostprijs - Tarieven

1. Plastische chirurgie Lippen: 

  • All-in prijs: In onze prijzen - tarieven zijn alle kosten begrepen: de opname, het medisch honorarium, de verdoving, en ook al onze zorgen na de ingreep. De prijzen zijn exclusief BTW.
  • Elk bijkomend intake consult is gratis.
  • 1 jaar garantie op chirurgische ingrepen : Gratis heringreep indien er zich problemen zouden voordoen binnen het jaar na de operatie.

2. Niet-chirurgische behandelingen Lippen:

  • All-in prijs: In onze prijzen - tarieven zijn alle kosten begrepen: het medisch honorarium, de verdoving, en ook al onze zorgen na de ingreep. De prijzen zijn exclusief BTW.
  • Elk bijkomend intake consult is gratis.
  • Bij een herhaalbehandeling betaalt u enkel de kosten van het opvulmiddel.

Tijdelijke aanbiedingen

Prijzen geldig tot 31/05/2017. De prijzen zijn exclusief BTW.
Toon prijzen in 

Consult

40 EUR
Consult advies

Inspuitingen Lippen: Tijdelijke vulmiddelen

400 EUR
Restylane ģ Lips: per spuit 1 ml
405 EUR
Perlane ģ: Lips per spuit 1 ml

Inspuitingen Lippen: Permanente vulmiddelen

1780 EUR
Lipostructuur Coleman methode, per sessie

Chirurgische correcties

1250 EUR
Liften bovenlip (vlindercorrectie)
1450 EUR
Lipplastiek: verkleining per lip
1595 EUR
Lipplastiek: vergroting lippenrood - per lip

Cosmetische Tandheelkunde

50 EUR
Consult advies tandheelkunde
Toon prijzen in 
Maak nu een afspraak!
0032 89 329 500

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Chirurgie - Injecties lippen: injectables, fillers