Plastische chirurgie neus

Plastische chirurgie van de neus: neuscorrectie, ook gekend als rhinoplastiek, corrigeert de grootte, vorm en functionaliteit van de neus. Slecht ademen, verstoppingen of hoofdpijn kunnen veroorzaakt worden door een minder goed gevormde neus. Ook het esthetisch aspect van de neus kan met plastische chirurgie verbeterd worden.

De neus is het middelpunt van het gezicht en is daarom erg bepalend voor het uiterlijk. Als de vorm u stoort, kan dat een grote invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Een kleine verandering kan vaak al een grote verbetering betekenen.

Een neuscorrectie is een operatie waarbij de grootte en de vorm van uw neus wordt veranderd. De neustip of neusvleugels kunnen smaller gemaakt worden door een eenvoudige ingreep. Het aanpassen van de hoek tussen neuspunt en bovenlip of het inbrengen van een implantaat is dan weer meer gecompliceerde chirurgie. Soms kan een aanpassing van de neusbrug het gewenste resultaat geven.

Plastische chirurgie neus - voor Plastische chirurgie neus - na

Plastische chirurgie neus

Neus: brug + tip correctie:

  • Verfijnen van de tip van de neus= re-modelleren van het kraakbeen in de punt van de neus en neusvleugels.
  • Correctie van de brug van de neus = bult verwijderen + neusbrug smaller maken.

 

Mogelijke behandelingen:

  • Versmallen neusvleugels
  • Correctie tip van de neus
  • Correctie septum (tussenschot) van de neus.
  • Correctie neusbrug: botcorrectie
  • Implantaat neusbrug

Met een cosmetische correctie van de neus kan u best wachten tot uw gezicht volgroeid is: ongeveer vanaf 18 jaar.

Plastische chirurgie neus - voor Plastische chirurgie neus - na

Plastische chirurgie neus

Neus: brug + tip + septum correctie:

  • Verfijnen van de tip van de neus: re-modelleren van het kraakbeen in de punt van de neus en neusvleugels
  • Correctie van de brug van de neus: oneffenheden verwijderen + neusbrug smaller maken
  • Correctie septum: verbetering hoek van de neus

Hoe wordt een neuscorrectie uitgevoerd?

Met plastische chirurgie kunnen een scheefstaande neus, een bobbel op de brug van de neus, een te brede neuspunt of andere onvolkomenheden gecorrigeerd worden.

Gesloten neuscorrectie:

De meeste neusoperaties worden door ons uitgevoerd via de neusgaten (gesloten neuscorrectie). Het grote voordeel van een gesloten neuscorrectie is dat u geen littekentjes krijgt aan de buitenzijde van uw neus. Doordat we van binnenuit het botweefsel en/of het kraakbeen van vorm veranderen, krijgt de neus een nieuw profiel.

Open neuscorrectie: 

Soms is het nodig om een open neuscorrectie uit te voeren. Hierbij wordt een sneetje gemaakt in de huid tussen de 2 neusgaten (columella). De incisie helpt de plastisch chirurg om de huid van de tip van de neus te liften en het kraakbeen een nieuwe vorm te geven. Na genezing is het kleine litteken nauwelijks zichtbaar.

Een esthetische neuscorrectie kan onder plaatselijke verdoving of slaapverdoving.

Hoe gaat een neuscorrectie in zijn werk?

Neusoperatie stap 1De plastisch chirurg plaatst enkele incisies binnenin de neusgaten (gesloten neuscorrectie) of/en in de basis van de neus (open neuscorrectie).

Via deze kleine insnijdingen kan de chirurg het bot en het kraakbeen re-modelleren in de gewenste vorm.

Neusoperatie stap 2De chirurg verwijdert de oneffenheden (bult) op het bot van de neusbrug en kan eventueel de neusbeenderen samen brengen om uw neusbrug smaller te maken.

Het kraakbeen in de tip van de neus wordt bijgeknipt om de tip van uw neus een mooiere vorm te geven.

Neusoperatie stap 3Het bijwerken van het neus-septum (tussenschot) lift de tip van de neus en verbetert de hoek
neus-bovenlip.

Neusoperatie stap 4Een neusspalk helpt om, gedurende de eerste dagen na de operatie, het bot en kraakbeen op zijn plaats te houden.

Na de ingreep brengt de chirurg wondtamponnetjes in beide neusgaten aan om het wondvocht op te vangen. De tamponnetjes kunnen na enkele dagen verwijderd worden. Aan de buitenkant van de neus wordt een spalk geplaatst om de nieuwe neusvorm tijdens de genezing te ondersteunen gedurende 5 à 10 dagen, afhankelijk van de aard van de operatie.

Een neuscorrectie geeft nauwelijks napijn. Zwellingen en kneuzingen aan de buitenzijde van uw neus en wangen komen ook na de operatie voor.
Het uiteindelijke resultaat is pas na enkele maanden - tot een jaar-  zichtbaar omdat de neus (bot en kraakbeen) tijd nodig heeft om te herstellen. Het resultaat van een neuscorrectie blijft voor altijd goed.

Plastische chirurgie neus: Welke behandeling is geschikt voor mij?

Tijdens een eerste consult bekijkt de chirurg of u een geschikte kandidaat bent voor een neuscorrectie. De arts zal u inlichten over de behandeling: welke chirurgische methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg.

Soms hebben mensen met een grote neus een kleine kin, en dan is een kincorrectie misschien een betere keuze om het gewenste resultaat te bekomen. Ook de verhouding tussen neus en kin kan bepalend zijn. Harmonie is het doel waar wij naar streven.

Voor een afspraak voor het intake consult kan u ons gewoon best even bellen.

Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u wel binnen de 6 weken terecht voor uw neusoperatie.

Next-Day-Surgery-Service - Speciale Service voor lange-afstandspatiŽnten

Wellness Kliniek Belgie heeft grote internationale naam en faam voor Plastische Cosmetische Chirurgie.

Wanneer u uit Nederland komt is het niet altijd handig om na een consult met de plastisch chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw intakeconsultatie, vooronderzoeken en eerste behandeling op aansluitende dagen uitgevoerd. Het is dus niet nodig om steeds heen en weer naar België te reizen.

Reserveringskost: de (vooraf te betalen) reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling.

Als u neus correctie chirurgie overweegt is het belangrijk dat u een goede kliniek en arts kiest. Uw neus en uw gezicht zijn immers uw visitekaartje!

Maak een weloverwogen en geinformeerde keuze.
Lees meer over de Kwaliteit van zorg van Wellness Kliniek Belgie.

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Neus: algemene informatie: Info / Foto's / Prijzen / Risico's / ISO Kwaliteit: Info cosmetische plastische chirurgie Neus: Neuscorrectie: Voor / Na Foto's resultaten, Prijzen neuscorrecties, ISO 9001 Kwaliteits Garantie: Belgie. Plastische Chirurgie: Neuscorrectie. Correctie van de neus - Cosmetische plastische chirurgie: neus - PRIJZEN neuscorrectie, Cosmetische Chirurgie Neuscorrectie: INFO resultaten neus chirurgie, voor/na FOTO's resultaten cosmetische chirurgie neuscorrectie. Neus correctie : een populaire behandeling in plastische esthetische chirurgie: neus. RISICO's neuscorrectie. Info cosmetische plastische chirurgie Neus: Neuscorrectie: Voor / Na Foto's resultaten, Prijzen neuscorrecties, IISO 9001 / EN15224 Kwaliteits Garantie: Belgie. NAZORG plastische chirurgie: neus correctie, neuschirurgie. INTAKE gesprek neus chirurg. Chirurgen neus correctie: Cosmetische chirurgie van de neus: risico's en complicaties. Esthetische Chirurgie België - Nederland: onze beste PRIJZEN cosmetische chirurgie neus correctie, facelift, liposuctie, borstvergroting, borstcorrectie met implantaten, borstverkleining etc. Raadpleeg onze prijslijst neuscorrecties: TARIEVEN cosmetische plastische chirurgie: neuscorrectie.
 

Hebt u nog vragen? Vul uw telefoonnummer in en een Wellness Kliniek medewerker belt u gratis op. Ontvangt u liever informatie per e-mail? Vul uw e-mail adres in en wij sturen u graag de nodige informatie.

Contacteer meLand:
 
Naam: Geslacht:
Uw vraag:

Indien gewenst kan u hier een foto bijvoegen:

Kies een bestand
Het is in uw browser niet mogelijk om hier een afbeelding bij te voegen. Uw browser ondersteunt geen Flash, Silverlight of HTML5..
Annuleren
Bedankt, uw verzoek werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Sluiten