Neuscorrectie: voor en na foto's

Voor en na neuscorrectie: foto's van resultaten bij neusoperaties.

Een neuscorrectie kan de grootte en vorm van uw neus aanpassen: uw neusvleugels versmallen, een bobbel op uw neusbrug verwijderen of de vorm van de tip van de neus aanpassen. Een scheefstaande neus recht zetten of de hoek tussen neuspunt en bovenlip aanpassen behoort ook tot de mogelijkheden.

Onderstaande foto's geven een idee over de resultaten die bereikt kunnen worden met een neuscorrectie. Lees onze infopagina over neuscorrecties en raadpleeg eventueel de prijslijst.

 • Neuscorrectie - voor Neuscorrectie - na

  Neuscorrectie

   Correctie neusbrug + tip

 • Implantaat neusbrug - voor Implantaat neusbrug - na

  Implantaat neusbrug

  Neuscorrectie waarbij de neusvleugels werden versmald, de tip werd verfijnd en de neusbrug werd verhoogd.

   

 • Neuscorrectie - voor Neuscorrectie - na

  Neuscorrectie

  Neuscorrectie waarbij de tip van de neus werd verfijnd en de contour van de neusvleugels verfraaid.

 • Neuscorrectie - voor Neuscorrectie - na

  Neuscorrectie

  Verlenging van de neus door het aanpassen van de neusbrug en het aanpassen van het septum. Ook de tip van de neus werd verfijnd waardoor de neusvleugels meer definitie krijgen.

 • Neuscorrectie - voor Neuscorrectie - na

  Neuscorrectie

  De lengte van de neusbrug werd aangepast en geremodelleerd.

  De tip van de neus en de neusvleugels werden verfijnd.

 • Neuscorrectie - voor Neuscorrectie - na

  Neuscorrectie

  Aanpassen van de neus door het ophogen van de neusbrug en de tip. De neusvleugels werden verfijnd + speciale ooglidcorrectie voor oosterse oogleden.

Maak nu een afspraak!
0032 89 329 500

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Neus: foto's voor en na