Plastische chirurgie ogen: plaatselijke- of slaapverdoving?

Een ooglidcorrectie gebeurt, in regel, onder plaatselijke verdoving.

In de Wellness Kliniek werken we met moderne pijnbestrijding. Daardoor hebt u vlak na de ingreep, maar ook de dagen daarna, zo weinig mogelijk last. In overleg met de arts anesthesist of de plastisch chirurg kan u kiezen voor plaatselijke verdoving, slaapverdoving (een 'roesje'of 'sedatie') of voor voor algemene narcose.

  • Plaatselijke verdoving: u bent wakker
  • Slaapverdoving: u slaapt
  • Algehele narcose: u bent bewusteloos

Lees meer over ooglidcorrecties.

Uw comfort staat bij ons voorop

Veel mensen vinden de injecties met verdovingsvloeistof vervelend. Als u dat wenst kan uw ooglidcorrectie ook onder slaapverdoving (sedatie of roesje) worden uitgevoerd.

Bij slaapverdoving wordt u, net als bij een narcose, in slaap gebracht. Het verschil met een narcose is dat u tijdens de ingreep steeds goed wakker te maken bent terwijl u toch geniet van een uitstekende pijnstilling. Het grote voordeel van een slaapverdoving is dat u snel na de ingreep weer fit bent en naar huis kan.

Bij een ooglidcorrectie via de binnenzijde van uw oog kan het nodig zijn dat de ingreep gebeurt onder narcose.

Uw comfort staat bij ons voorop! U kan uw persoonlijke wensen kenbaar aan uw plastisch chirurg. 

 

Nuchter blijven

Het is belangrijk dat u nuchter bent en 8 uur voor de operatie niets eet of drinkt. Als u toch gegeten hebt, bestaat de kans dat er maagvocht in de longen terechtkomt tijdens de verdoving. Dit is gevaarlijk.

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Hebt u nog vragen? Vul uw telefoonnummer in en een Wellness Kliniek medewerker belt u gratis op. Ontvangt u liever informatie per e-mail? Vul uw e-mail adres in en wij sturen u graag de nodige informatie.

Contacteer meLand:
 
Naam: Geslacht:
Uw vraag:

Indien gewenst kan u hier een foto bijvoegen:

Kies een bestand
Het is in uw browser niet mogelijk om hier een afbeelding bij te voegen. Uw browser ondersteunt geen Flash, Silverlight of HTML5..
Annuleren
Bedankt, uw verzoek werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Sluiten