Prijzen voor plastische chirurgie, cosmetische behandelingen en esthetische tandheelkunde dichtbij Nederland

Vergelijk prijzen en kwaliteit van plastische chirurgie en esthetische tandheelkunde in België en Nederland.

Wanneer u voor een esthetische ingreep of behandeling kiest, wil u hierover natuurlijk zoveel mogelijk weten... ook de prijs!

Door de hoge vraag van patiënten is de Wellness Kliniek in staat om een aantal behandelingen aan te bieden tegen uitzonderlijk lage prijzen.

Alle vermelde prijzen /tarieven zijn steeds alles-inclusief*: opname, honorarium van de artsen, verdoving en nazorg.

Kies de behandeling waarvoor u de prijs zoekt

Prijzen plastische chirurgie

Hieronder vindt u een overzicht van onze prijzen voor plastische chirurgie en esthetische behandelingen in België.

Kosten tandheelkunde

Kiest u voor een eenvoudige ingreep of voor een totale makeover van uw gebit? De kosten zijn afhankelijk van de oplossingen die u kiest. Klik op onderstaande links voor de prijzen van onze behandelingen.

Prijs maagverkleining

Kosten en tarieven metabole maag chirurgie - maagoperaties voor gewichtsverlies.

Prijzen haartransplantatie

Klik op onderstaande links voor een gedetailleerde prijslijst van onze haarbehandelingen, behandelingen tegen kaalheid en haartransplantaties.

Prijzen genitale chirurgie

Prijzen genitale chirurgie mannen en vrouwen.

Prijzen huid & injecties

Hier vindt u een de prijzen van onze huidbehandelingen en anti-rimpel injecties.

Al onze zorgen in de prijs inbegrepen

Externe zorgen zijn uiteraard niet inbegrepen

Onze prijzen zijn altijd inclusief al onze zorgen, ook nazorg. Externe zorgen zoals behandelingen en onderzoeken (radiologisch onderzoek, hart- en bloedanalyses, opnames, medische en chirurgische behandelingen, speciale bandages, fysiotherapie, ...) zijn niet inbegrepen in de prijs en ten laste van de patiënt. In enkele gevallen worden bijkomende zorgen vergoed door uw zorgverzekeraar.

De Wellness Kliniek heeft een uitgebreid aanbod chirurgische en tandheelkundige behandelingen. Een bepaalde behandeling kan soms meerdere tarieven hebben. Dit wordt bepaald door de uitgebreidheid van de ingreep of de behandelingsmethode. Enkel een persoonlijk consult met een van onze artsen of tandartsen kan u een exacte prijsopgave geven.

Privé dagopname

Privékamer met badkamer en suite mogelijk

Bij een dagopname kan u op eigen aanvraag een privékamer met badkamer reserveren. Er wordt geen extra ereloon aangerekend voor de prestaties van onze artsen en paramedici.

Verdoving en overnachting

Het type verdoving en verblijf dat best bij de ingreep past

De plastisch chirurg zal tijdens het consult de verdoving kiezen die het beste bij u past. Meestal is eenvoudige slaapverdoving voldoende. Afhankelijk van de grootte van de ingreep en uw persoonlijke risico factoren kan algehele narcose nodig blijken. Soms is het ook belangrijk dat u een extra nacht opgenomen blijft. Voor narcose en extra overnachtingen betaalt u een toeslag.

Korting bij gecombineerde ingrepen plastische chirurgie

Beperk de herstelperiode en de kosten door ingrepen te combineren

Gecombineerde plastische chirurgische ingrepen onder slaapverdoving zijn erg in trek. Het is niet alleen goedkoper, maar ook de totale herstelperiode is aanzienlijk minder.

 

België is een TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Prijzen voor plastische chirurgie, esthetische / cosmetische chirurgie en esthetische tandheelkunde in België (bij Wellness Kliniek Genk), dichtbij Nederland. Door de hoge vraag van patiënten zijn we in staat om een aantal behandelingen aan uitzonderlijk lage prijzen aan te bieden. Doorblader onze prijslijsten, opgedeeld volgens de verschillende delen van het lichaam. deze pagina bevat links naar al onze prijslijsten: de prijslijsten voor plastische chirurgie (facelift, ooglidcorrectie, borstvergrotingen, borstverkleiningen, liposucties,...), de kosten van esthetische tandheelkunde (o.a. nieuwe tandkronen, bleken van tanden,tandimplantaten, total make over,...), tarieven van onze haarkliniek (o.a. voor haartransplantaties of behandeling tegen kaalheid), tarieven voor genitale chirurgie (o.a. besnijdenis bij mannen, schaamlipverkleining bij vrouwen,...) en de prijslijst voor huidinjecties en overige huidbehandelingen (peelings, Botox, behandeling tegen cellulitis via Mesotherapie,...). De Wellness Kliniek is makkelijk vanuit Nederland te bereiken. Genk ligt net over de Belgisch-Nederlandse grens.

Hebt u nog vragen? Vul uw telefoonnummer in en een Wellness Kliniek medewerker belt u gratis op. Ontvangt u liever informatie per e-mail? Vul uw e-mail adres in en wij sturen u graag de nodige informatie.

Contacteer meLand:
 
Naam: Geslacht:
Uw vraag:

Indien gewenst kan u hier een foto bijvoegen:

Kies een bestand
Het is in uw browser niet mogelijk om hier een afbeelding bij te voegen. Uw browser ondersteunt geen Flash, Silverlight of HTML5..
Annuleren
Bedankt, uw verzoek werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Sluiten