Taxi service naar de Wellness Kliniek

Taxidienst "Car and Butler services" heeft redelijke prijzen en een goede service. Wij kunnen hen ten zeerste aanraden.

U boekt zelf uw taxi en betaalt rechtstreeks aan de chauffeur. Betalen met kredietkaart is mogelijk.

Car and Butler Services haalt u op van luchthavens en treinstations in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland en brengt u naar de Wellness Kliniek. Een lijst met ophaalpunten en prijzen kan u hier raadplegen.

Uw chauffeur is in uniform en wacht u bij aankomst op het vliegveld of station op. Hij/zij staat klaar met een tablet met de naam die u hebt doorgegeven. De chauffeurs zijn meertalig.

Rechtstreeks reserveren: +32 11 71 76 10 (vanuit Nederland), 011 71 76 10  (vanuit België)

E-mail: info@carandbutler.be
Adres: Monseigneur Schreurslaan 19, 3500 Hasselt

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.