Uw consult bij de Wellness Kliniek in BelgiŽ

Alle consulten, ook uw eerste consult, zijn met uw behandelend arts. Wij werken niet met tussenpersonen. Alleen de chirurg zelf kan u in detail informeren over de mogelijkheden. Het intakegesprek met de chirurg is belangrijk voor een optimaal, mooi eindresultaat.

Tijdens het consult bespreekt u uw wensen met de arts en wat uw verwachtingen zijn voor het resultaat. Samen met u bekijkt de arts hoe het mooiste resultaat kan bereikt worden.

Hebt u vragen? Uw arts doet er alles aan om u volledig te informeren, want een goed ingelichte patiënt wordt een tevreden patiënt. En dat is onze prioriteit!

Informeer u altijd heel goed over de mogelijkheden, procedure en risico's voor u een ingreep ondergaat. Het is belangrijk dat u een weloverwogen beslissing neemt.

Wij proberen onze consultaties steeds zo goed mogelijk te plannen zodat elke patiënt voldoende tijd heeft om vragen te stellen en de arts uitgebreid informatie over de behandeling, risico's en nazorg kan geven.

Hou er rekening mee dat het tijdsschema soms wat uitloopt en u even moet wachten voor u aan de beurt bent. We doen er alles aan om het wachten tot een minimum te beperken.

Zit u toch nog met vragen na het eerste consult? Dan kan u steeds een extra tweede consult boeken. Dit is altijd gratis. Bel ons even en we regelen met u een tweede afspraak.

Maak nu een afspraak!
0032 89 329 500

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Hebt u nog vragen? Vul uw telefoonnummer in en een Wellness Kliniek medewerker belt u gratis op. Ontvangt u liever informatie per e-mail? Vul uw e-mail adres in en wij sturen u graag de nodige informatie.

Contacteer meLand:
 
Naam: Geslacht:
Uw vraag:

Indien gewenst kan u hier een foto bijvoegen:

Kies een bestand
Het is in uw browser niet mogelijk om hier een afbeelding bij te voegen. Uw browser ondersteunt geen Flash, Silverlight of HTML5..
Annuleren
Bedankt, uw verzoek werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Sluiten