Voorbereiding van uw operatie

Wij nemen enkele dagen voor uw behandeling contact met u op. U wordt opgebeld of krijgt een mailtje waarin staat om hoe laat u bij ons verwacht wordt. Wij zullen ook nog even met u overlopen hoe u zich best voorbereidt op de operatie. 

Voor de operatie

Om uw behandeling in de Wellness Kliniek zo goed mogelijk te laten verlopen, volgen hier enkele richtlijnen:

 • Stop alcohol- en aspirinegebruik en anti-stollingsmedicatie (na overleg met de arts) 2 weken vóór de ingreep.
 • Start vóór de operatie met de vitaminen die de dokter u zal voorschrijven op het intakeconsult.
 • Het is belangrijk dat u op het ogenblik dat u zich aanmeldt, begeleid wordt door een verantwoordelijke volwassene (min. 18 jaar)
 • Zorg ervoor dat iemand u komt ophalen. Na de ingreep kan u niet zelf naar huis rijden.
 • Het is belangrijk dat u de eerste 24 uur, nadat u weer thuis bent, doorbrengt met een verantwoordelijke volwassene.
 • Tref de nodige schikkingen i.v.m. uw werk en/of sociaal programma voor de herstelfase.

Op de dag van de ingreep meldt u zich nuchter aan in de Wellness Kliniek. U mag niet meer eten of drinken vanaf middernacht.

Breng alle medicatie, die u neemt of genomen heeft, mee naar de Wellness Kliniek.

 • Draag een bril i.p.v. contactlenzen of verwijder deze voor de operatie.
 • U mag een eventueel vals gebit inhouden.
 • Draag gemakkelijk kledij, vb. een trainingspak, zonder juwelen.
 • Verwijder alle make-up van gezicht, ogen, lippen en hals.
 • Verwijder nagellak op beide handen.

Eén van onze medewerkers zal u enkele dagen voor de behandeling persoonlijk met u contact opnemen. Zo kan hij/zij alles nog even met u overlopen en hebt u de mogelijkheid om eventuele bijkomende vragen te stellen.

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Voorbereiding van uw operatie