Prijzen voedselintolerantie test

Wat kost een voedselintolerantie test?

Hebt u al verschillende diëten geprobeerd, maar komt u na elk dieet weer veel bij (het gekende jojo-effect)), dan is het mogelijk dat u intolerant bent voor bepaalde voedingsmiddelen of dat uw schidlklier niet goed werkt. De voedselintolerantie bloedtest is een eerste belangrijke stap bij vermageren / dieet. Hebt u last van vochtopstapelig, een opgezette buik, winderigheid of hoofdpijn? Dan kan u gebaat zijn met een bloedtest voor voedselintolerantie.

De Wellness Kliniek test meer dan 100 voedingsstoffen in één keer. Dit onderzoek is ook geschikt voor kinderen.

Medische analyse

360 EUR
Voedselintolerantietest (bloedanalyse)
Toon prijzen in 
Maak nu een afspraak!
0032 89 329 500

BelgiŽ is een†TOPbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa.

iso9001

Kwaliteit van zorg is gegarandeerd. Wellness Kliniek België is ISO 9001 / EN 15224-kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat uw behandeling plaatsvindt in een veilige omgeving. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer.

Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied. Klik hier voor het c.v. van de artsen.

Prijzen zijn gunstig en zijn inclusief alle zorgen, maar exclusief eventueel verschuldigde BTW. Sinds 1 januari 2016 is de BTW-vrijstelling voor esthetische chirurgie en behandelingen gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW-vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de “medische verzorging” van de mens ten doel hebben (en die aldus zijn opgenomen in de Belgische RIZIV-nomenclatuur). Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.