• Liposuctie armen voor 1250 EUR

  Vet aan de bovenarmen verwijderen.
  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW. Aanbod geldig tot 30/06/2020

 • Armlift vanaf 2800 EUR

  Verwijderen van verslapte huid aan de bovenarmen.
  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW.

Armcorrectie: armlift en lipostructuur bovenarmen (liposuctie bovenarmen)

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Vindt u uw armen te dik of hebt u last van plaatselijke vetophopingen aan de bovenarmen? Of hebt u overtollige huid aan de bovenarmen? Met plastische chirurgie aan de armen / bovenarmen kunnen we hier iets aan doen.

Liposuctie armen / liposuctie bovenarmen (liposculptuur armen): u wenst te dikke bovenarmen of vetophopingen aan de bovenarmen aan te pakken. Bij deze ingreep is het belangrijk dat de huid van de bovenarmen nog goed elastisch is. Bij liposuctie wordt overtollig vet aan de bovenarmen weggezogen voor een mooiere contour van de bovenarmen.

Tegenwoordig gebruiken we de term liposculptuur (liposculptuur bovenarmen), omdat we niet alleen vet wegzuigen, maar ook een mooie vorm aan de bovenarmen geven.

Armlift & armcorrectie / bovenarmcorrectie: u wil overtollige slappe huid aan de bovenarmen verwijderen. Een armcorrectie is aangewezen wanneer de huid van de bovenarmen te slap is geworden door vermindering van elasticiteit, afname van spiervolume of gewichtsverlies. Overtollige, slappe huid aan de bovenarmen wordt met deze ingreep verwijderd.

Liposculptuur armen (liposuctie armen) - voor Liposculptuur armen (liposuctie armen) - na

Liposculptuur armen (liposuctie armen)

 

Liposculptuur beide bovenarmen.

 • PAL: Power Assisted Liposuctie methode.

Meer voor / na foto's

Armlift (liften bovenarmen) - voor Armlift (liften bovenarmen) - na

Armlift (liften bovenarmen)

 

Liften van de bovenarmen

 • Verwijderen overtollige huid onder de bovenarmen.
 • Verticaal litteken aan de binnenkant van de armen.

Meer voor / na foto's

Armlift + Liposculptuur bovenarmen - voor Armlift + Liposculptuur bovenarmen - na

Armlift + Liposculptuur bovenarmen

 

Overtollige huid aan de bovenarmen + vet wegzuigen aan de bovenarmen.

 • Liposculptuur bovenarmen
 • Verwijderen slappe huid aan de bovenarmen

Meer voor / na foto's

Mogelijke behandelingen voor de armen:

 • Liposculptuur bovenarmen (vroeger: liposuctie bovenarmen)
 • Armlift: overtollige huid bovenarmen verwijderen
 • Armlift: overtollige huid bovenarmen verwijderen en liposculptuur bovenarmen (vet bovenarmen verwijderen)

Tijdens het consult bespreekt u uw wensen en de mogelijkheden met de plastisch chirurg. De arts zal u adviseren over welke ingreep voor u het mooiste resultaat oplevert.

Littekens bij armcorrectie / correctie bovenarmen

Bij een armcorrectie worden de incisies zo geplaatst daar waar de littekens het minst opvallen. Het litteken is voor elke ingreep anders, en wordt met u van tevoren in detail besproken.

 • Liposculptuur van de bovenarmen: er worden enkel kleine gaatjes in de huid gemaakt. De littekens zijn nauwelijks of niet zichtbaar.
 • Armcorrectie: de overtollige huid wordt meestal weggenomen aan de binnenkant van de bovenarm.

Tijdens de eerste 3 maanden zijn de littekens meestall wat rood en knobbelig., In het daarop volgende jaar komen ze tot rust en vervagen. Dit natuurlijke littekenrijpingsproces kan versneld worden met een hoog gedoseerde littekenolie, die de chirurg u indien nodig zal voorschrijven.

Next-Day-Surgery-Service - Speciale Service voor lange-afstandspatiŽnten

Wanneer u uit Nederland komt is het niet altijd handig om na een consult met de chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie en armcorrectie op aansluitende dagen uitgevoerd. De reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen.

Reserveringskost: de (vooraf te betalen) reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Lees meer over deze speciale formule voor lange-afstandspatiënten.

Maak een weloverwogen en geïnformeerde keuze.
Lees meer over de Kwaliteit van zorg van Wellness Kliniek België.

Maak vanuit Nederland een afspraak voor een armlift of liposuctie bovenarmen / liposculptuur bovenarmen

Liposculptuur armen (liposuctie bovenarmen) en armlifting gebeuren als dagbehandeling. Dit betekent dat u ‘s morgens naar de Wellness Kliniek komt voor de ingreep, na de behandeling de hele dag uitslaapt in één van onze patiëntenkamers en ‘s avonds weer fit bent om naar huis of naar uw hotel te gaan. Voor grote armlift-chirurgie verblijft u één nacht in onze kliniek.

Elke behandeling is voor iedereen verschillend en moet door de chirurg eerst grondig geanalyseerd worden om het mooiste resultaat te bereiken. Tijdens een gesprek met de chirurg zal duidelijk worden welke techniek het beste resultaat zal opleveren en wat u precies kan verwachten. 

Op het consult onderzoekt de arts de oorzaak van het probleem: Hebt u overtollig vel en/of vet? Zijn uw armspieren verslapt? Grondige weefselevaluatie door een deskundig en ervaren chirurg is de eerste stap naar een mooi resultaat!

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Plastische chirurgie armen: armcorrectie / correctie bovenarmen met armlift (huidreductie aan de bovenarm bij overtollige / slappe huid) of liposuctie bovenarmen (liposculptuur bovenarmen) voor wegzuigen van overtollig vet aan de bovenarmen. Het te veel aan vel aan de bovenarmen wordt verwijderd voor een strakkere huid onder de armen. De armlift wordt vaak in combinatie met een liposuctie aan de bovenarmen (tegenwoordig: liposculptuur bovenarmen) uitgevoerd. Hierbij wordt een te veel aan vet aan de bovenarmen weggezogen. Liften van de bovenarmen of armlifting, is een veel gevraagde ingreep en wordt vaak door onze gespecialiseerde chirurgen uitgevoerd. Op een consult kijkt de chirurg samen met u wat de mogelijkheden zijn om tot het beste resultaat te komen. Op onze voor / na pagina's ziet u welke resultaten er behaald kunnen worden met een armcorrectie. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk ook enkele (liposuctie armen / armlift) ervaringen van patiënten op deze pagina toe te voegen. De prijzen (kosten armlift & kosten liposuctie bovenarmen) worden in onze prijslijst weergegeven. De Wellness Kliniek werkt volgens een formeel kwaliteitssysteem, waarbij de tevredenheid van patiënten centraal staat. Maak een afspraak of gebruik het gratis online consultatieformulier indien u nog bijkomende vragen over plastische chirurgie aan de armen heeft.