• Liposuctie armen voor 1250 EUR

    Vet aan de bovenarmen verwijderen.
    Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW. Aanbod geldig tot 30/06/2020

Liposuctie bovenarmen - Liposculptuur armen

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Hebt u last van plaatselijke vet ophopingen ter hoogte van de bovenarmen? En is het vel van uw bovenarmen nog goed elastisch? Dan kan liposculptuur van de armen een oplossing bieden om weer een mooie armcontour te krijgen.

Het resultaat van liposculptuur van de armen is blijvend.

Hebt u toch nog overtollige huid dan kan een liposuctie armen / liposculptuur bovenarmen ook gecombineerd worden met huidreductie: lees meer over de armlift.

Wat is het verschil tussen liposuctie en liposculptuur?
Liposuctie is een algemene benaming voor het wegzuigen van overtollig vet. Tegenwoordig wordt de benaming liposculptuur gebruikt, omdat we niet alleen vet weghalen, maar ook een mooiere vorm aan, in dit geval, uw armen willen geven.

Vet van de armen verwijderen

Overtollig vet wegzuigen met moderne liposuctie

Liposculptuur is dé oplossing voor dikke bovenarmen. De Wellness Kliniek gebruikt de meest moderne methode om op de meest efficiente en veilige manier overtollig vet aan de bovenarmen te verwijderen: vibro-liposculptuur / vibro-liposuctie in combinatie met de SWT – tumescente soft jet infiltratie methode.

PAL Vibro Liposuctie:

Power Assisted Liposculpture: De liposculptuur zuignaalden vibreren zacht en snel. Door de beweging van de canulen worden de vet cellen afgebroken. Ze worden meteen weggezogen en afgevoerd. Deze methode werd speciaal ontwikkeld voor het behandelen van moeilijke plaatsen: zoals het vet van de bovenarmen. De PAL liposuctie methode geeft minder stijfheid, weinig napijn en blauwe plekken.

Tumescente Liposuctie:

Ook wel SWT (Soft-Wet-Technique) of  TSI (Tumescente Soft Jet Infiltratie) methode genoemd: Er wordt een grote hoeveelheid vloeistof ingespoten (soft jet infiltratie). Deze vloeistof maakt dat het vetweefsel zwelt en vloeibaar wordt en aldus gemakkelijk en selectief verwijderd kan worden. De speciale vloeistof zorgt er ook voor dat er nauwelijks bloed vrijkomt. 

Lees meer over de voordelen van moderne liposuctie: liposculptuur

Lees meer over de liposculptuurbehandeling: het consult, risico's en nazorg

Een strakkere huid na liposuctie

Bent u niet helemaal zeker welke behandeling voor u geschikt is? Armlift en/of liposculptuur correctie? 

Liposculptuur verwijdert overtollig vet. Door de behandeling wordt de huid meestal ook wat steviger. Huidreductie blijkt, na verloop van tijd, niet eens meer nodig!

De chirurg kan u, na onderzoek, inlichten over het te verwachten resultaat. 

Liposculptuur: liposuctie bovenarmen - voor Liposculptuur: liposuctie bovenarmen - na

Liposculptuur: liposuctie bovenarmen

 

Voor- & na foto

 

  • Verwijderen overtollig vet bovenarmen

Liposculptuur aan de armen voor een blijvend resultaat

Na de puberteit maakt het lichaam geen vetcellen meer aan. De vetcellen die tijdens de ingreep zijn weggehaald worden niet vervangen door nieuwe.

Het resultaat van liposculptuur van de armen is blijvend.

Wel moet u erop letten dat u niet in gewicht bijkomt. De resterende vetcellen in de bovenarmen worden bij gewichtstoename, net zoals de andere vet cellen in uw lichaam, gelijkmatig groter.

Verdoving bij liposculptuur aan de armen

Liposculptuur van de armen kan onder plaatselijke verdoving of onder slaapverdoving. Narcose is bij liposculptuur zeker niet nodig. Het grote voordeel van plaatselijke verdoving en slaapverdoving is dat u enkele uren na de ingreep weer fit bent en gespaard gebleven van de vervelende neveneffecten van een narcose. U kan enkele uren na de behandeling weer naar huis of naar uw hotel.

Nazorg en herstel bij liposculptuur aan de armen

Na de behandeling krijgt u van ons speciale nazorg instructies mee. Het is belangrijk dat iemand u komt ophalen, want u mag na een liposculptuur niet zelf auto rijden.

elastische armbandageEen elastische armbandage kan op individueel advies aanbevolen worden voor een periode van 2 tot 4 weken. De armkous zorgt ervoor dat de huid van de bovenarmen mooi en strak wordt.

U draagt daarom het drukverband best dag en nacht: 23 op 24 uur.

Lees meer over herstel en thuiszorg na liposculptuur.

Liposculptuur armen / Liposuctie bovenarmen
Uw afspraak voor consult en behandeling

Onze artsen zijn top specialisten in liposculptuur en behandelen honderden patiënten per jaar. Naast liposculptuur van de bovenarmen, komen ook andere zones in aanmerking. U kan namelijk samen met de armen bijvoorbeeld ook uw billen, laten behandelen.

Bij de Wellness Kliniek kunt al uw afspraken, consulten, behandelingen en operaties online reserveren. Zo kiest u zelf het moment uit dat u het beste uitkomt. 

Tijdens het consult met de arts worden uw wensen en verwachtingen uitvoering besproken.

Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u wel binnen de 2 tot 4 weken terecht voor liposculptuur van de (boven)armen.

Next-Day-Surgery-Service - Speciale service voor onze patiŽnten uit Nederland

Wanneer u uit Nederland komt is het niet altijd praktisch om na een consult voor liposuctie een aantal weken te moeten wachten op de behandeling.

Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie en eerste behandeling op aansluitende dagen uitgevoerd. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen. Wanneer u vandaag uw Next-Day-Surgery afspraak reserveert, blijft de prijs nog 2 maanden geldig. U kan dus nu een datum vastleggen en in de 2 maanden volgend op de einddatum van onze prijsaanbieding toch nog van onze speciale prijzen genieten.

Boek hier online uw Next-Day-Surgery afspraak.

Wat kost liposuctie van de armen?

Prijzen geldig tot 30/06/2020. De prijzen zijn exclusief BTW.
Liposculptuur beide bovenarmen 1495 EUR 1250 EUR
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Liposculptuur bovenarmen / liposuctie bovenarmen: uitgebreide info over moderne liposuctietechnieken voor de bovenarmen, beschikbaar bij de Wellness Kliniek. Uitleg over de techniek, de gebruikte verdoving en nazorg & herstel na een liposculptuur aan de armen. Bekijk de kosten van liposuctie aan de armen op onze prijslijst voor armchirurgie. Onze voor / na foto pagina's geven een idee van de resultaten van liposuctie aan de armen en armlifts.