• Billen vergroten met implantaten voor 5700 EUR

  Vollere billen met bilimplantaten.
  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW.

Bilvergroting met bilimplantaten:
billen voller maken of billen vergroten

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Te kleine of te platte billen? U wenst grotere billen, uw billen op te hogen of strakkere billen? Een bilcorrectie met bilimplantaten kan oplossing bieden.Uw billen kunnen met een bilimplantaat opnieuw een mooiere vorm krijgen.

Onze bilimplantaten zijn sterk, voelen zacht en natuurlijk aan en zijn beschikbaar in verschillende vormen, volumes en oppervlaktes. Samen met de chirurg kiest u voor het bilimplantaat dat het best bij u past.

Naast billen vergroten met bilimplantaten, kunnen billen ook vergroot worden met eigen vet.

Billen voller maken met bilimplantaten - voor Billen voller maken met bilimplantaten - na

Billen voller maken met bilimplantaten

 

Contourcorrectie billen:

 

 • bilimplantaten = volume + vorm + grootte veranderen
 • lipostructuur laterale deuken = opvullen met eigen vet
 • liposculptuur heupen, taille en rug (3 zones) = vet verwijderen

 

Bekijk andere foto's van bilcorrecties

Billen vergroten / billen verstevigen

Het voller maken van de billen wordt populairder

Het verstevigen of vergroten van de billen met implantaten wordt steeds populairder in Europa. De vraag was traditioneel hoger in Zuid-Amerika en in de Caraïben, maar door recente verbeterde technieken met mooie resultaten wordt het voller maken van de billen door implantaten nu ook steeds populairder bij ons.

In de Wellness Kliniek is bilvergroting met protheses een heel populaire behandeling.

Keuze van bilimplantaat

Beste resultaat bilvergroting is afhankelijk van het type bilimplantaat

Ronde of ovale bilimplantaten geven het beste resultaat. Ze worden meestal tussen de spier geplaatst.

 • bilimplantaten bestaan in verschillende maten en volumes
 • bilimplantaten zijn sterk, bestaan uit vaste gel en zijn daardoor veilig
 • bilimplantaten voelen zacht en natuurlijk aan

Billen vergroten: implantaten - prothesenDe foto toont een doormidden gesneden bilprothese: elk bilimplantaat is gevuld met een cohesieve siliconen gel waardoor de gel zich niet in het lichaam zal verspreiden wanneer de wand van het implantaat mocht scheuren.

De vastheid van het bilimplantaat ligt tussen dat van vrouwelijke borstimplantaten, die zachter zijn, en mannelijke pectorale implantaten die wat steviger zijn en harder aanvoelen.

Garantie op bilimplantaten

Bilimplantaten hebben 10 jaar garantie op ruptuur.

Het gevaar op ruptuur van bilprotheses is erg klein omdat ze robust gemaakt zijn. De garantie van de bilimplantaten sluit externe beschadiging uit (vb. door het inbrengen van een scherp voorwerp zoals injectienaalden, of na trauma). 

Deze garantie houdt in dat bij spontane ruptuur de fabrikant 2 gratis vervangprothesen ter beschikking stelt. De Wellness Kliniek garandeert daarbij ook nog de gratis vervangende operatie voor de door ons ingebrachte bilimplantaten gedurende deze termijn.

Complicaties, zoals afstoting van het implantaat of kapselvorming, vallen niet onder deze garantie. We doen een gratis heringreep indien er zich problemen zouden voordoen binnen het jaar na de operatie. De patiënt betaalt dan enkel het nettobedrag van de vervangende bilprothesen.

Hoe verloopt het inbrengen van bilimplantaten?

Het vergroten van de billen met bilimplantaten duurt ongeveer 1 tot 2 uur. De chirurg maakt een insnede van ongeveer 5 cm tussen de billen, ter hoogte van het staartbeen. Daarna wordt er een onderhuidse poche gecreëerd tussen de bilspieren. Vervolgens worden de prothesen via de bilplooi of de plooi tussen de twee billen ingebracht, in de bovenste helft van de billen, boven de ischiadicuszenuw. Binnen in het lichaam worden de incisies zorgvuldig in laagjes gehecht met oplosbare hechtingen. Niet-oplosbare hechtingen worden gebruikt voor de huid.

Antibiotica wordt routinematig toegediend. Na de ingreep wordt vaak een licht drukverband aangelegd. Om het wondvocht af te voeren kunnen er drains (dunne slangetjes) onder het verband uitkomen. Deze drains moeten meestal twee dagen blijven zitten.

Daarna rust u uit in één van onze luxueuze patiëntenkamers. Sommige patiënten kunnen dezelfde dag nog naar huis. Na een grotere bilcorrectie blijft u 1 nacht in de kliniek.

Verdoving bij het vergroten van billen met bilimplantaten

Een bilcorrectie was in het verleden een ingrijpende behandeling en de operatie vergde algemene narcose. De operatie was daardoor meer ingrijpend en gaf verhoogde kans op complicaties. Het herstel duurde langer.

De bilcorrectie is door een nieuwe operatietechniek minder ingrijpend en een stuk veiliger geworden:

 • Het te behandelen gebied wordt verdoofd met een speciale vloeistof (infiltreren). Hierdoor voelt u niets van de operatie. Een lichte slaapverdoving is voldoende om u te laten inslapen en narcose, met zijn vervelende bijwerkingen, is niet nodig.
 • De vloeistof remt het bloedverlies, waardoor de operatie minder ingrijpend wordt.
 • Enkele uren na de operatie bent u weer fit.

Inbreng van bilimplantaten gebeurt via een kleine incisie, zodat er na de operatie slechts een minimaal litteken overblijft.

Geen narcose nodig! Geen nare bijwerkingen!

Nazorg en herstel bij bilvergroting

Na de behandeling krijgt u van ons speciale nazorginstructies mee. Het is belangrijk dat iemand u komt ophalen, want u mag na een bilcorrectie niet zelf auto rijden. Gedurende minstens 24 uur na de operatie moet u vergezeld blijven door een verantwoordelijke volwassene.

Wrijving ter hoogte van de billen is uiteraard groter dan bij borstprothesen. Het is belangrijk dat u de implantaten de eerste 6 weken na de ingreep zo weinig mogelijk belast. U kan de eerste weken daarom best op uw buik of zij slapen. De prothesen zitten in de bovenste helft van de billen, dus u kan wel zitten. Let er wel op dat u met rechte rug op een stoel zit. 

Het is belangrijk dat u de eerste dagen na de operatie volledige rust neemt. De uitwendige hechtingen worden ongeveer 10 dagen na de ingreep verwijderd. Daarna kan u alle normale activiteiten hervatten, ook licht werk. Na 3 tot 6 weken mag u weer beginnen met sporten, lange wandelingen maken, zwaar tillen of inspannend werk hervatten.

Het resultaat na een bilvergroting met implantaten is meteen zichtbaar. Na 3 maanden is de volledige zwelling afgenomen en ziet u het definitieve resultaat. De littekens zullen de eerste maanden rood zijn en verbeteren tot 18 maanden na de operatie. 

Patiënten die bilimplantaten hebben, mogen geen intramusculaire injecties meer krijgen. Alternatieve gebieden zijn de zijkant van de dij of in de spier van de bovenarm.

Verstevigen billen en liposuctie - voor Verstevigen billen en liposuctie - na

Verstevigen billen en liposuctie

 

Voller en ronder maken van de billen

 • verstevigen billen door implantaten
 •  
 • liposculptuur heupen, taille, sacrale regio (3 zones)
Verstevigen billen en liposuctie - voor Verstevigen billen en liposuctie - na

Verstevigen billen en liposuctie

 

 • Zijaanzicht zelfde patiënte.

Maak vanuit Nederland een afspraak voor een consult voor een bilvergroting / vollere billen

Elke patiënt heeft andere wensen en noden. In samenspraak met de chirurg wordt bepaald welke operatie methode en welke prothese voor u het gewenste resultaat zal opleveren. Elke bilcorrectie moet door de chirurg eerst grondig geanalyseerd worden om het mooiste, blijvend, resultaat te bereiken.

Komt u vanuit Nederland en moet u nogal ver reizen, dan kan u gebruik maken van onze speciale Next-Day-Surgery service.

Boek hier online uw afspraak voor een consult.

Meestal kan u binnen de 6 weken bij ons terecht voor een bilvergroting met implantaten. Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.

Bilimplantaten kosten: lees meer over de prijzen van bilimplantaten en bilcorrecties op de prijslijst voor bilchirurgie.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Bilvergroting met bilimplantaten: plastische chirurgie aan de billen om de billen voller te maken of om de billen te verstevigen. Alle info, enkele voor en na foto's en een overzicht van de kosten voor bilimplantaten / bilprothesen. De prijzen voor onze chirurgische operaties zijn "all-in". andere mogelijkheden zijn: ophogen van de billen, billen vergroten. De bilvergroting wordt ook in Europa populairder. Bekijk de voor en na foto's van plastische chirurgie aan de billen en raadpleeg eventueel de kosten van bilimplantaten of bilchirurgie op onze prijslijst.