• Brazilian Butt Lift voor 3005 EUR

  Billen vergroten met eigen vet.
  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW.

Brazilian Butt Lift: billen vergroten / billen verstevigen met eigen vet / lipofilling billen of bilplooicorrectie

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Vindt u uw billen te klein of te plat? Naast de traditionele billift-operatie methode bestaan er ook nog andere behandelingen om uw billen te vergroten, te liften, steviger en mooier te maken, of meer volume te geven.

 • Bilplooicorrectie: optische verbetering van de bilcontour door liposculptuur.
 • Braziliaanse billift (Brazilian butt lift) - BBL Operatie: billen vergroten door injecties met eigen vet. Eigen vet in billen injecteren via lipofilling billen / lipostructuur billen.
 • Bilvergroting met bilimplantaten: verstevigen van de billen door bilimplantaten.

BBL Operatie - Braziliaanse billift: bilvergroting met eigen vet

Vet van buik naar billen

Braziliaanse billift - Brazilian Butt LiftMet een Braziliaanse billift kunnen je billen verstevigd worden door injecties met eigen vet. Door sporten worden je billen worden dan wel sterker, maar krijgen niet meer volume. Lipofilling biedt uitkomst.

Bij de Brazilian Butt Lift wordt er geen huid weggenomen.

 • Er wordt vet geoogst op de dijen, heupen of op de buik met liposuctie.
 • Het geoogste vet wordt door centrifuge gezuiverd. 
 • Gezonde velcellen worden geinjecteerd op de plaats waar u volume nodig hebt.
 • Bij een Brazilian buttlift wordt het bovenste quadrant van de billen gevuld.

Belangrijk om te weten is dat het volume geoogste vet NIET gelijk is aan het volume dat hergebruikt kan worden. De chirurg kan meestal 800 tot 1500 cc vet wegzuigen op een plaats waar u vet kwijt wil. Het geoogste vet wordt gezuiverd. Ongeveer 25% van dit vet komt in aanmerking om als vulmiddel te gebruiken. De gemiddelde hoeveelheid gezuiverde vetcellen die de chirurg, per bil, met permanent succes kan transplanteren is daardoor tussen 200 tot 350 cc, per sessie.

De chirurg injecteert alleen gezonde en levensvatbare cellen die een succesvol vettransplantaat opleveren. Wanneer de juiste zuiveringsmethoden worden gebruikt zal het vettransplantaat een veel betere kans hebben om in te groeien en voor permanent resultaat zorgen. Een gezond vettransplantaat is de enige manier touch-up behandelingen te vermijden.

Om het volume te bekomen dat sommige patienten wensen, zijn meerdere sessies van deze behandeling nodig. Wil je bijvoorbeeld 600 cc aan volume toevoegen, dan zal je twee tot drie behandelingen nodig hebben.

In de Wellness Kliniek gebruiken wij de moderne lipostructuur methode voor optimaal resultaat van de Braziliaanse billift: Lipostructuur voor de billen met blijvend resultaat. Lees meer over lipostructuur.

Lipofilling billen: de Braziliaanse billift - voor Lipofilling billen: de Braziliaanse billift - na

Lipofilling billen: de Braziliaanse billift

 • Brazilian Butt Lift

Lipostructuur billen = billen verstevigen, ophogen met eigen vet.

 • Herhaalde behandelingen met injecties.

Bekijk meer voor/na foto's

Braziliaanse billift: De Wellness Kliniek op TV: Wekelijks krijgt de Wellness Kliniek tot tien patiënten over de vloer die een voller achterwerk willen. De plastische chirurgie gebeurt met eigen vet dat weggehaald wordt in de buikstreek ...

Bilplooicorrectie: verbeteren van de bilcontour

billen vergrotenBij een bilplooicorrectie nemen we overtollige huid in de bilplooi weg met een ellipsvormige insnede in de natuurlijke bilplooi om zo de contour van gluteus en de bilplooi te verbeteren.

Soms heeft de insnede een uitloop richting heup.

De vorm en de plaats van de bilplooi kan ook verbeterd worden met liposculptuur.

Bij liposculptuur wordt er geen huid weggenomen: enkele kleine gaatjes in de huid zijn voldoende.

Billen liften, verstevigen of vergroten met bilimplantaten

Billen vergrotenTe platte of te kleine billen kunnen opgehoogd of gelift worden door het plaatsen van bilimplantaten.

Bij een bilvergroting met bilimplantaten wordt er geen huid weggenomen.

Er zijn verschillende vormen, maten en opvulling van bilimplantaten. De bilimplantaten worden via een kleine insnede ingebracht.

 Lees meer over het vergroten van billen met implantaten.

Maak vanuit Nederland een afspraak voor een consult voor plastische chirurgie aan de billen

Liposculptuur (liposuctie) billen, billen vergroten met eigen vet (lipofilling / lipostructuur)  of opvullen met bilimplantaten? Elke bilcorrectie is voor iedereen anders en moet door de arts eerst grondig geanalyseerd worden om het mooiste resultaat te bereiken. Een uitgebreid vooronderzoek is daarom essentieel.

Tijdens het gesprek met de chirurg kan u uw wensen aangeven en zal duidelijk worden welke operatie methode het gewenste resultaat geeft.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

Komt u vanuit Nederland en moet u nogal ver reizen, dan kan u gebruik maken van onze speciale Next-Day-Surgery service.

Meestal kan u binnen de 6 weken bij ons terecht voor een plastische chirurgie aan de billen. Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Braziliaanse billift - lipofilling billen: Billen vergroten met eigen vet of bilplooicorrectie: cosmetische chirurgie om de billen te vergroten / billen te verstevigen. De populaire naam voor bil vergroten met eigen vet is Brazilian butt lift (de Braziliaanse billift). Dit is het opvullen van de billen met eigen vet. Vroeger sprak men van lipofilling billen, de Wellness Kliniek gebruikt echter de nieuwere en betere methode: lipostructuur van de billen. Naast het opvullen (lipofilling) met eigen vet, is het immers ook belangrijk dat de nieuwe vorm perfect is. Hiervoor passen onze chirurgen de Lipostructuur Coleman methode toe. Wat is de lipofilling billen prijs? Bekijk onze prijslijst voor cosmetische behandelingen aan de billen Braziliaanse billift / plastische chirurgie billen: injecties billen, bilvergroting, billifts, bilplooicorrectie / bilcorrectie. De prijzen voor Braziliaanse billift bilchirurgie bij de Wellness Kliniek zijn steeds alle kosten inbegrepen (ook nazorgen). Bekijk eventueel ook enkele voor/na foto's om een idee te krijgen van de mogelijke resultaten met plastische / cosmetische chirurgie aan de billen.