• Liposuctie billen voor 1250 EUR

  Mooie ronde billen met liposculptuur.
  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW. Aanbod geldig tot 12/07/2020

Liposuctie billen - Liposculptuur billen

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Hebt u last van plaatselijk vet op billen en heupen dat niet verdwijnt bij het sporten of lijnen? Liposuctie / liposculptuur van de billen kan een oplossing zijn.

Liposculptuur wordt gebruikt om het lichaam opnieuw vorm te geven door het verwijderen van plaatselijk vet.

Het resultaat van moderne liposuctie / liposculptuur is blijvend.

Wat is het verschil tussen liposuctie en liposculptuur?
Liposuctie is een algemene benaming voor het wegzuigen van overtollig vet. Tegenwoordig wordt de benaming liposculptuur gebruikt, omdat we niet alleen vet weghalen, maar ook een mooiere vorm aan het lichaam willen geven.

Hardnekkig vet op billen en heupen verwijderen met liposculptuur

De aanleg voor vetophopingen op billen en heupen kan erfelijk zijn. Deze zijn vaak resistent tegen dieet en ook sporten kan het probleem niet verhelpen.

Liposuctie is erg geschikt om plaatselijke hardnekkige vetuitstulpingen te verwijderen. Liposuctie / liposculptuur is bedoeld om uw lichaamscontouren weer in harmonie te brengen, om meer evenwicht en symmetrie te creëren.

Mooie ronde billen met liposuctie

Met liposuctie van de billen wordt geprobeerd om een natuurlijke afgeronde curve op de bil te maken.

Door vet weg te zuigen en soms toe te voegen bereiken we opnieuw harmonie.

 • Vet wegzuigen = liposuctie - liposculptuur
 • Vet toevoegen = lipofilling - lipostructuur

Billen liften door liposuctie / liposculptuur

Om een optimaal resultaat te bereiken, verwijdert de arts:

 • vet in de lage rug boven de billen
 • op de achterkant van de dijen
 • net onder de bilplooi
 • op de heup aan de zijkant van de billen

 

Braziliaanse billift (Brazilian butt lift) - voor Braziliaanse billift (Brazilian butt lift) - na

Braziliaanse billift (Brazilian butt lift)

 • lipostructuur billen = voller maken met eigen vet
 • liposuctie heupen, dijen, bilplooi contour.

Uw afspraak voor liposculptuur / liposuctie van de billen

Liposculptuur is een contourverbeterende behandeling: u zal na behandeling mooier in de kleren zitten. Het resultaat van de behandeling is blijvend.

Bij de Wellness Kliniek kunt al uw afspraken, consulten, behandelingen en operaties online reserveren. Zo kiest u zelf het moment uit dat u het beste uitkomt. 

Tijdens het consult met de arts worden uw wensen en verwachtingen uitvoering besproken.

Wij proberen onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Meestal kunt u wel terecht binnen de 2 tot 4 weken.

Next-Day-Surgery-Service - Speciale service voor onze patiŽnten uit Nederland

Wanneer u uit Nederland komt is het niet altijd praktisch om na een consult voor liposuctie een aantal weken te moeten wachten op de behandeling.

Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie en eerste behandeling op aansluitende dagen uitgevoerd. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen. Wanneer u vandaag uw Next-Day-Surgery afspraak reserveert, blijft de prijs nog 2 maanden geldig. U kan dus nu een datum vastleggen en in de 2 maanden volgend op de einddatum van onze prijsaanbieding toch nog van onze speciale prijzen genieten.

Boek hier online uw Next-Day-Surgery afspraak.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Liposuctie billen bij plaatselijk vet op de billen / te dikke billen. Bij liposuctie wordt vet onder de huid van de billen weggezogen. Zo wordt niet alleen het volume van de billen aangepast, maar kunnen ook de contouren verbeterd worden. Zo bekomt u weer strakkere billen. Voor een mooie en blijvende oplossing zonder grote littekens. Soms kan het nodig zijn om liposuctie van de billen te combineren met een bilvergroting of billift om de bil contouren te herstellen die passen bij je lichaam. Wat kost liposuctie billen? Raadpleeg onze liposuctie prijslijst voor een volledig overzicht van de prijs voor de verschillende liposuctie behandelingen. Op onze pagina leest u ook de liposuctie ervaring van één van onze patiënten. Met onze liposuctie voor na pagina's krijgt u een idee van de resultaten die met liposuctie van de billen bereikt kunnen worden.