21% BTW op esthetische ingrepen

21% BTW op esthetische ingrepen

28/12/2015 -

Op 14 december 2015 werd per koninklijk besluit door de Belgische Staat besloten om 21% BTW te rekenen op alle esthetische ingrepen en consulten. Deze wet wordt bekrachtigd met ingang van 1 januari 2016.

Het spijt ons te moeten meedelen dat de kost van alle behandelingen en consulten aldus verhoogd wordt met 21%.

Wij bieden u onze excuses aan omdat wij u niet eerder op de hoogte konden brengen. De tijd tussen het koninklijke besluit en de bekrachtiging van de nieuwe wet was bijzonder kort. Wij werden vandaag, 27/12/2015, pas formeel op de hoogte gebracht.

Bekijk de laatste blogartikels

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa - bekroond met ISO 9001 / EN 15224-kwaliteitscertificaten

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer. Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Het spijt ons te moeten meedelen dat de kost van alle behandelingen en consulten verhoogd wordt met 21%.