Peter van Helvert in Plus Magazine

Gedaan met hoofdpijn dankzij een ooglidcorrectie

14/12/2016

"Dat er op straat niet meer naar me werd omgekeken omdat ik kalend ben en hangende oogleden had, deed me weinig. Ik vond het wel vervelend dat mensen altijd tegen me zeiden dat ik er moe uitzag, ook al voelde ik me topfit. Dat is niet leuk om te horen. Voor mijn beroep ben ik cliniclown. Het is niet zo handig als je met een vermoeit uiterlijk bij een kind binnenkomt dat je juist wilt opvrolijken. Toch was dat niet het ergste. De hoofdpijn die ik elke avond had, vond ik veel vervelender. Door de druk op mijn wimpers kreeg ik een heel zwaar gevoel in mijn ogen en dat veroorzaakte hoofdpijn. Daardoor voelde ik e vaak niet lekker, had ik 's avond weinig zin om nog iets te ondernemen en ging ik vroeg naar bed. Ik ben cliniclown in het ziekenhuis in Genk en onderweg naar mijn werk loop ik altijd langs de Wellness Kliniek. Elke keer als ik dat bordje zag, dacht ik dat een ooglidcorrectie misschien iets voor mij zou zijn. Op een dag besloot ik maar eens aan te kloppen voor een afspraak.

Ik ben heel blij met het resultaat. Er zitten wat kleine littekens onder mijn ogen, maar dat vind ik niet erg. Dat zou ik kunnen laten corrigeren, maar dat hoeft voor mij niet omdat de littekentjes nauwelijks zichtbaar zijn. De hoofdpijn is weg; daar gaat het om."

Lees meer over ooglidcorrectie

Dit artikel verscheen in Plus Magazine.

Foto credit: Plus Magazine

Bekijk de laatste blogartikels

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa - bekroond met ISO 9001 / EN 15224-kwaliteitscertificaten

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer. Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Peter van Helvert had door zijn overhangende oogleden zoveel hoofdpijn dat hij ze liet corrigeren. Dat hij er een frisser uiterlijk door kreeg, vindt hij mooi meegenomen.