BLOG 01/10/2018 -

Aanbod: Advies huidverbetering nu slechts 45 EUR!

Advies huidverbetering (45 min): Nu slechts 45 EUR ipv 90 EUR. Daarnaast krijg je van ons ook nog een gespecialiseerde gelaatsreiniger van Dermaceutic ter waarde van 32 EUR cadeau. Reserveer op tijd! Het programma loopt snel vol!

Deze herfstaanbieding blijft geldig tot kerst 2018.

Lees meer over onze huidbehandelingen en peelings

Het Wellness Kliniek Info team is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 18 uur voor het gratis beantwoorden van al je vragen of voor het maken van een afspraak. Op de website kan je 24/7 terecht om een afspraak te maken met een huidexperte of met één van de artsen of plastisch chirurgen. Je krijgt nu (tijdelijk) 50% korting als je online een consult boekt.

Bekijk de laatste blogartikels

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Profiteer van het aanbod: Advies huidverbetering (45 min): Nu slechts 45 EUR ipv 90 EUR.